30 Mart 2013 Cumartesi

[WOB] Menkaura'nın Favori Savaş Haritası

Herkese merhaba,

Bu blog yazımda sizlere World of Battles mmorts'te favori haritam olan "Duvar"ı anlatacağım. Duvar haritası avatanjları ve dezavantajları olan bir harita. Doğru bir şekilde haritayı kullanabilirsek, birliklerimizi doğru bir şekilde yönetebilirsek zafer bizim olacaktır.

27 Mart 2013 Çarşamba

Cengiz Han 2 Şeytanı Set Tanıtımı

Herkese merhaba arkadaşlar,

Size bu blog yazımda Cengiz Han 2 dünyasında bulunan, oyuncuların almak için aylarını harcadığı Şeytani seti nasıl alabileceğimizi anlatacağım. Şeytani sete sahip olmak için toplamda 643.200 saygınlık puanına ihtiyacımız var.

25 Mart 2013 Pazartesi

Efsanevi Abanoz Sandık Kampanyası

Merhaba arkadaşlar

Cengizhan oyunun da gün geçmiyor ki yeni bir etkinlik olmasın. Size yeni yaptığımız bir etkinlikten bahsedeceğim. Efsanevi Abanoz Sandık Kampanyası toplamda 6 Altın Moğol Sikkesi ve 300 Gümüş Pazar Parası kazanabileceğiniz bir kampanya.

Efsanevi Abanoz Sandığı'nın yapımında kullanılan Abanoz Ağacı sıcak ülkelerde yetişir. Çok ama çok sert olan bu ağaçtan yapılan sandıkların açılması sadece bir şekilde olur; Efsanevi Abanoz Anahtarı ile. Efsanevi Abanoz Anahtarı'nı, yerin yüzlerce metre altında kendilerini demir ustalığına adamış ustalar tarafından, ince ince işlenerek yapılmıştır. Şanslısınız ki anahtarları, ustaları ikna ederek sizlere biz veriyoruz.





Efsanevi Abanoz Sandık ayda bir defa açılabiliyor. Her açılışında 1 Altın Moğol Sikkesi ve 50 Gümüş Pazar Parası kazanıyorsunuz. Bir anahtarınız var ise bir defa açabiliyorsunuz ve bir daha açamıyorsunuz. 

Bizim yaptığımız etkinlikte;

"23 Mart Cumartesi günü,
"HP AL" butonu ile 10 TL çeviriye 1 adet Efsanevi Abanoz Sandık ve adet Efsanevi Abanoz Anahtarı 1 HEDİYE!

"HP AL" butonu ile 10 TL çeviriye 1 adet Efsanevi Abanoz Sandık ve adet Efsanevi Abanoz Anahtarı 2 HEDİYE!

"HP AL" butonu ile 10 TL çeviriye 1 adet Efsanevi Abanoz Sandık ve adet Efsanevi Abanoz Anahtarı 3 HEDİYE!

"HP AL" butonu ile 10 TL çeviriye 1 adet Efsanevi Abanoz Sandık ve adet Efsanevi Abanoz Anahtarı 6 HEDİYE!"


Kazanan arkadaşlara hediyeleri ellerine geçtikleri andan itibaren, Moğol Sikkelerine ve Pazar Paralarına kavuşabilecekler. Bunun gibi bir çok etkinlikten faydalanmak istiyorsanız sizde hemen Cengiz Han 2 download edebilirsiniz. Herkese iyi haftalar.




23 Mart 2013 Cumartesi

[WOB] İmparatorluk Irkının Usta Birlikleri ve Yetenekleri - 1

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir blog yazısıyla karşınızdayım. Hala World of battles üye olmadıysanız geç kalmış sayılmazsınız. World of battles kayıt ol linkine tıklayarak hızlıca üye olabilirsiniz. Size bu hafta İmparatorluk ırkının usta birliklerinin bir kısmından bahsedeceğim.

Deus Rahipleri


Cengiz Han 2'de Oyun Görevlisi Olmak

Herkese merhaba arkadaşlar,



Cengizhan oyunununda oyun görevlisi olmanın nasıl bir şey olduğundan bahsetmeye çalışacağım sizlere. Oyun görevlisi olmak sandığınız kadar eğlenceli bir iş değil öncelikle onu söyleyebilirim. Sizin günlerinizi, aylarınızı harcadığınız şeylere çok kolay ulaşabiliyoruz. Fakat bunları kullanamıyoruz. Mesela Gizemli Kudret Setine sahibim ama hiç bir oyuncuyu öldüremiyorum, savaşlara katılamıyorum. Kısacası sizin yaptığınız hiç bir şeyi ben yapamıyorum.

Kutsal Kaplumbağa

Merhaba arkadaşlar,

Cengiz han dünyasında etkinlikler bitmiyor arkadaşlar. Size en güzel etkinliklerimizden biri olan Kutsal Kaplumbağa'yı anlatacağım.


21 Mart 2013 Perşembe

Cengiz Han 2 Büyüleme Sistemi

Herkese merhaba,

Cengiz Han 2 dünyasında çok fazla önem arz eden, her oyuncunun yapması gereken ama yapması bir o kadar zor büyüleme sistemini anlatmaya çalışacağım size.

Büyüleme sistemi +1 ile +10 arasında değişmektedir. Her + büyüleme yaptığınızda zırhınızın sahip olduğu değerleri artacaktır. Büyüleme iki yerde yapılabiliyor. Birincisi başkentinizde bulunan, ikincisi ise Pekin'de bulunan Büyüleme Ustası'dır.

Beraber bir büyüleme yapalım. Elimizde hiç büyüleme yapılmamış bir Kılıç Ustası Şeytani ekipmanı olan Şeytani kılıç var.


17 Mart 2013 Pazar

Menkaura'nın Seti

Merhaba arkadaşlar,

Bu blog yazımda size Cengiz Han 2 dünyasında kullandığım eşsiz seti anlatacağım. Kullandığım set henüz sizin kullanmaya başlamadığınız "Gizemli Kudret" setini kullanıyorum.

[WOB] Favori Birliklerim

Merhaba arkadaşlar,

Size bu hafta World of Battles Ortaçağ'ın Çöküşü'ndeki favori birliklerimi anlatacağım. Savaş alanında ekstra olarak güveneceğiniz birlikler olmalı. Benim birliklerimden üç tanesini sizinle paylaşacağım.

Azgın Minotor Piyadeleri 


Menkaura ve World of Battles

Merhaba arkadaşlar,

Bu blog yazımda size World of Battles Ortaçağ'ın Çöküşü'nün benim için ne anlama geldiğini paylaşacağım. Hala kayıt olmadıysanız, world of battles kayıt ol kısmından oyuna katılarak, ordularınızın hakimi olmaya başlayabilirsiniz.



Kulüp Pekin'de Neler Kazanabilirsiniz?

Merhaba arkadaşlar,

Size bu hafta Cengizhan oyununun vazgeçilmezi Kulüp Pekin'de neler kazanabiliyoruz ondan bahsedeceğim. Pekin Kulüp 40 seviyeden itibaren bütün oyunculara hitap eden, her gece 23:00'de başlayıp 09:00'a kadar aktif olan bir etkinlik alanı.




11 Mart 2013 Pazartesi

Pekin Fener Bilmeceleri Etkinliği

Merhaba arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyasında etkinlikler bitmek bilmiyor. Size bu etkinliklerden sadece bir tanesi olan Pekin Fener Bilmeceleri etkinliğini anlatacağım. Lafı fazla uzatmadan etkinlikten bahsetmeye başlıyorum.

Pekin Fener Bilmecesi'ni Pekin'de bulunan Cai Dechu'dan alıyoruz. Dikkat etmemiz gereken nokta bu görevi sadece 19:30-24:00 arası alabiliyor olmamız.

Pekin'de 113,196 kordinatında bulunuyor Cai Dechu.


Günlük İşleyişte Kullanılan Eşyalar - 3

Merhaba arkadaşlar,

Günlük işleyişte kullanılan eşyalar blog serisinin son yazısıyla karşınızdayım.Cengiz Han 2 dünyasında her gün farklı bir etkinlikle karşınızdayız. Bizi sosyal ağlardan takip etmeyi unutmayın.



[WOB] Amazon Irkından Keskin Nişancılar

Merhaba arkadaşlar,

World of Battles Ortaçağ'ın Çöküşü'nde etkinlik yağmuru başladı. Bizi takip ederseniz etkinliklerimizden sürekli haberdar olabilirsiniz. Bu blog yazımda size Amazon ırkında bulunan menzilli savaşçılardan biri olan Kesin Nişancılar birliğini anlatacağım.

Keskin Nişancılar


8 Mart 2013 Cuma

[WOB] Vahşi Tarafında Yer Alan Birliklerin Aktif Yetenekleri

Merhaba arkadaşlar,

Bu haftaki blog yazımda World of Battles Ortaçağ'ın Çöküşü'nde Vahşi tarafında yer alan birliklerden Barbarlar tarafının aktif yeteneklerini anlatmaya çalışacağım.

Buz Çöllerinin Efendisi

Buz Çöllerinin Efendisi'nin aktif özelliği "Dolu Kasırgası" 3 seviyeden oluşur. Her seviye daha çok hasar verdiği gibi dolu kasırgası etkisindeki düşman birliklerinde hızını düşürmektedir.

'

3 Mart 2013 Pazar