17 Mart 2013 Pazar

Menkaura ve World of Battles

Merhaba arkadaşlar,

Bu blog yazımda size World of Battles Ortaçağ'ın Çöküşü'nün benim için ne anlama geldiğini paylaşacağım. Hala kayıt olmadıysanız, world of battles kayıt ol kısmından oyuna katılarak, ordularınızın hakimi olmaya başlayabilirsiniz.





World of Battles bildiğiniz gibi bir  MMORTS oyunu. Gerçek zamanlı stratejilere bir çok arkadaşımız oynamıştır. Ben Age of Empires ile başladım. O zamandan bu yana buna benzer bir çok oyun oynadım. Aralarında en ilginci World of Battles diyebilirim. Çünkü seviye kazanıp, giderek geliştiğiniz bir oyun. Strateji oyunu olması oyuna apayrı bir anlam kazandırıyor, nasıl mı? Şöyle ki ordunuzun sayısı ve donanımı belli bir noktadan sonra hiçbir işe yaramıyor. Tamamen sizin ordunuzu nasıl yönlendirdiğiniz ile alakalı bir durum ortaya çıkıyor. Okçu birliklerinizi korumaz ya da karşı takımın okçu birliklerine karşı ani bir saldırı düzenlemezseniz, o savaş yüksek ihtimalle sizin için hüsranla sonuçlanacaktır.



World of Battles'ın en güzel yanlarından biride her birliğin bir anti birliği olması. Süvariler, mızrakçılara karşı dayanıksızken, aynı süvariler okçu birlikleri darmaduman edebilecek kuvvete sahipler. Bunların yanı sıra oyunun en önemli faktörlerinden biride takım arkadaşınızdır. Takım arkadaşınızla koordineli olarak çarpışmanız durumunda önünüzde kimse duramaz.

Blog yazımın sonuna gelirken hala üye olmadıysanız, world of battles üye olun. Arkadaşlarınızı davet etmeyi unutmayın. Çünkü savaşta birbirinizi kollayıp, düşmanları kolayca alt edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder