23 Mart 2013 Cumartesi

[WOB] İmparatorluk Irkının Usta Birlikleri ve Yetenekleri - 1

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir blog yazısıyla karşınızdayım. Hala World of battles üye olmadıysanız geç kalmış sayılmazsınız. World of battles kayıt ol linkine tıklayarak hızlıca üye olabilirsiniz. Size bu hafta İmparatorluk ırkının usta birliklerinin bir kısmından bahsedeceğim.

Deus Rahipleri


Deus Rahipleri kendilerini şifa ilmine adamış savaşçılardır. Mızrak konusunda ne kadar iyilerse, iyileştirme büyülerinde de bir o kadar iyiler. "Çarpışma Şifası", Deus Rahipleri'nin aktif yeteneğidir.



Şeref Kıtası Süvarileri


Seref Kıtası Süvarileri atlı birliklerin prensleri olarak görülürler. Müttefik birlikleri asaletleri ile yüreklendirirler. Bu yüreklendirme ile karşılarına çıkan tüm birlikleri yerle bir edecek güce sahip olurlar.


Pusukuranlar


Pusukuranlar okçu birliklerin isabet oranı en yüksek birliklerinden biridir. Yıllarını erimli savaşa adamış olan bu birlikler savaş alanında mesafe tanımaksızın tam 12 den vurma yeteneğine sahiptirler. "Tam İsabet" özelliği ile saldırdığı birliği yavaşlatmayı başarıp, müttefik birliklerine yardımcı olurlar.


Size bu hafta World of Battles'ta İmparatorluk ırkının usta birliklerinden bir kaçını tanıtmaya çalıştım. Bir sonraki hafta usta birlikleri anlatmaya devam edeceğim. Bir sonraki blog yazıma dek kılıcınız keskin olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder