8 Mart 2013 Cuma

[WOB] Vahşi Tarafında Yer Alan Birliklerin Aktif Yetenekleri

Merhaba arkadaşlar,

Bu haftaki blog yazımda World of Battles Ortaçağ'ın Çöküşü'nde Vahşi tarafında yer alan birliklerden Barbarlar tarafının aktif yeteneklerini anlatmaya çalışacağım.

Buz Çöllerinin Efendisi

Buz Çöllerinin Efendisi'nin aktif özelliği "Dolu Kasırgası" 3 seviyeden oluşur. Her seviye daha çok hasar verdiği gibi dolu kasırgası etkisindeki düşman birliklerinde hızını düşürmektedir.

'



Kadimlerin Kılıçları

Bu aktif özellik yaralı ya da ağır yaralı ve yakın dövüşteki birliklere saldırı ve zırh bonusu verir. Kadimlerin Kılıçları birliğinin aktif özelliği tüm dost birlikler üzerinde kullanılabilir. 3 seviyeden oluşan bu aktif özellik, her seviyede verdiği saldırı ve zırh bonusunu arttırmaktadır.


Fısıldayanlar

Fısıldayanlar birliğinin aktif yeteneği, belirli bir erimdeki birliği bir süreliğine felç eden bir saldırı yapar. Şok Edici Çığlık 3 seviyeden oluşur ve her seviye erim mesafesini, ne kadar süre felç kalacağını ve bekleme süresini kısaltır.


Koruyucu Şamanlar

Erimli Kalkan Aurası, müttefik birliklerin aldığı okçu hasarını belirli bir süre boyunca azaltır. 3 seviyeden oluşan bu aktif özellik her seviyede daha az hasar almasını sağladığı gibi sürenin de daha uzun sürmesini sağlar.


Büyük Mızrakçılar

Kargı Atma aktif özelliği, düz bir hat üzerindeki düşman birlikleri etkileyecek şekilde kargı atarak saldırır. Kargıyla saldırı istatistiğinin yüzdesi olarak hesaplanır ve erimle ters orantılıdır. 3 seviyeden oluşan bu aktif özellik her seviyede verilen hasarı arttırır ve bekleme süresini kısaltır.


Wolverine Klanı Gözü Dönmüşleri

Göz Dönmesi özelliği aktif olduğu anda yakın dövüş hasarı artar fakat zırhınız da belirli oranda düşer. Göz dönmesi aktifken kanatlardan saldıran birlikler çifte hasar alır. Wolverine Klanı Gözü Dönmüşleri'nin öfkesi geçene kadar ölümsüz olurlar.


Kılıçoynatanlar

Kılıç Burgacı özelliği aktif olunca birliğimizin hasar almasını belirli bir oranda düşürür. 3 seviyeden oluşan Kılıç Burgacı her seviyede daha az hasar almasını sağlar ve etkinlik süresini uzatır.


Size Vahşiler tarafında bulunan Barbarların birliklerinin aktif yeteneklerini anlattım. Sizde bu süper aktif özelliklere sahip olmak istiyorsanız, hemen World of Battles indirin. Sizi aramızda görmekten çok mutlu olacağız. :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder