3 Mart 2013 Pazar

Günlük İşleyişte Kullanılan Eşyalar - 2

Merhaba,

Yeni bir blog yazısıyla karşınızdayım. Bu hafta size günlük işleyişte kullanılan eşyalar konusunun devamını anlatmaya çalışacağım. 




ÜÇ GÜÇ NİŞANI



Üç Güç Nişanı ile Kahramanlar Arenası'na girdiğinizde 3 kat fazladan ödüllendiriliyoruz ve aynı zamanda zindanın sonunda çıkan sandıktan yüksek miktarda tecrübe kazanmamızı sağlıyor. Fakat 3 kat ödüllendirildiğimiz için fazladan 3 giriş hakkınızı da feda etmeniz gerekiyor. Fazla zamanı olmayanlar için gayet kullanışlı bir eşya olduğu kesin. Kahramanlar Arenası'na haftalık olarak 21 giriş hakkımız bulunuyor.


HAZİNE NİŞANI



Hazine Mağarası sonunda ortaya çıkan Do Bao'dan malzeme takası için kullanılır. Fakat dikkat edilmesi gereken her takasta Hazine Mağarası'na 1 giriş hakkınızı kaybediyor olmamız. Takas edebileceğiniz eşyalar Kristal, Ejder Gözü, Moğol Sikkesi, Malzeme Takası gibi dört farklı seçeneğimiz mevcut. 


YAKALAMA NİŞANI



Yakalama emri görevinden tam 5 kat fazla tecrübe kazanmamızı sağlayan mükemmel bir eşyadır. Görevi aldığımızda bizi görevin yapılacağı yere yönlendiriyor. Görevi kusursuz bir şekilde yapıp geri geldiğimizde, görevi teslim ederken iki seçenek karşımıza çıkıyor. Bunlar "Yakalama Nişanı'yla Tamamla" ve "Doğrudan Tamamla". "Yakalama Nişanı'yla Tamamla" seçeneğini seçip görevi verdiğimizde 5 kat fazladan ödül kazanıyoruz fakat 5 kat görevimizde tükeniyor.



KOLEKSİYON BİLETİ


Her Lonca üyesinin günde bir kez yapabileceği lonca görevini tamamlamak için kullanılan bir eşyadır. Görevi tamamladığınızda büyük oranda Tecrübe, Lonca Tecrübesi, Lonca Parası ve görev puanları kazanmanızı sağlar. 


Bu haftada blog yazımın sonuna gelirken sizi Cengizhan'ın büyülü dünyasına bekliyoruz. Her gün yeni bir etkinlikle karşılaşabileceğiniz sürprizlerle dolu bir dünya. Hala aramıza katılmadıysanız geç kalmış sayılmazsınız. Hemen Cengiz Han 2 indirmeniz yeterli. Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder