11 Mart 2013 Pazartesi

Pekin Fener Bilmeceleri Etkinliği

Merhaba arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyasında etkinlikler bitmek bilmiyor. Size bu etkinliklerden sadece bir tanesi olan Pekin Fener Bilmeceleri etkinliğini anlatacağım. Lafı fazla uzatmadan etkinlikten bahsetmeye başlıyorum.

Pekin Fener Bilmecesi'ni Pekin'de bulunan Cai Dechu'dan alıyoruz. Dikkat etmemiz gereken nokta bu görevi sadece 19:30-24:00 arası alabiliyor olmamız.

Pekin'de 113,196 kordinatında bulunuyor Cai Dechu.



Pekin Fener Bilmeceleri'ne herkes katılabiliyor. Pekin'in kuzeydoğu, kuzeybatı, güneydoğu ve güney batı bölgelerinde ayrı ayrı bulunan dört garsona yönlendiriliyoruz ve bu garsonların bize yönlendirdiği soruları doğru cevaplandırdığımızda ödüllendiriliyoruz. Her doğru cevap 5 puan verirken, her yanlış cevap 1 puan kazandırıyor.


  


Garsonları gezdikten sonra topladığımız puanlarla Cai Dechu'ya dönüyoruz. Kazandığımız puanlar karşılığında bize Tecrübe Puanı, Moğol Sikkesi ve Karnaval Sikkesi veriyor.


Her gün yapabileceğiniz bu etkinliği kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Bu blog yazımında sonuna gelirken sizleri Cengizhan'ın büyülü dünyasına bekliyorum. Bir sonraki blog yazımda görüşünceye kadar kendinize iyi bakın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder