25 Mart 2013 Pazartesi

Efsanevi Abanoz Sandık Kampanyası

Merhaba arkadaşlar

Cengizhan oyunun da gün geçmiyor ki yeni bir etkinlik olmasın. Size yeni yaptığımız bir etkinlikten bahsedeceğim. Efsanevi Abanoz Sandık Kampanyası toplamda 6 Altın Moğol Sikkesi ve 300 Gümüş Pazar Parası kazanabileceğiniz bir kampanya.

Efsanevi Abanoz Sandığı'nın yapımında kullanılan Abanoz Ağacı sıcak ülkelerde yetişir. Çok ama çok sert olan bu ağaçtan yapılan sandıkların açılması sadece bir şekilde olur; Efsanevi Abanoz Anahtarı ile. Efsanevi Abanoz Anahtarı'nı, yerin yüzlerce metre altında kendilerini demir ustalığına adamış ustalar tarafından, ince ince işlenerek yapılmıştır. Şanslısınız ki anahtarları, ustaları ikna ederek sizlere biz veriyoruz.





Efsanevi Abanoz Sandık ayda bir defa açılabiliyor. Her açılışında 1 Altın Moğol Sikkesi ve 50 Gümüş Pazar Parası kazanıyorsunuz. Bir anahtarınız var ise bir defa açabiliyorsunuz ve bir daha açamıyorsunuz. 

Bizim yaptığımız etkinlikte;

"23 Mart Cumartesi günü,
"HP AL" butonu ile 10 TL çeviriye 1 adet Efsanevi Abanoz Sandık ve adet Efsanevi Abanoz Anahtarı 1 HEDİYE!

"HP AL" butonu ile 10 TL çeviriye 1 adet Efsanevi Abanoz Sandık ve adet Efsanevi Abanoz Anahtarı 2 HEDİYE!

"HP AL" butonu ile 10 TL çeviriye 1 adet Efsanevi Abanoz Sandık ve adet Efsanevi Abanoz Anahtarı 3 HEDİYE!

"HP AL" butonu ile 10 TL çeviriye 1 adet Efsanevi Abanoz Sandık ve adet Efsanevi Abanoz Anahtarı 6 HEDİYE!"


Kazanan arkadaşlara hediyeleri ellerine geçtikleri andan itibaren, Moğol Sikkelerine ve Pazar Paralarına kavuşabilecekler. Bunun gibi bir çok etkinlikten faydalanmak istiyorsanız sizde hemen Cengiz Han 2 download edebilirsiniz. Herkese iyi haftalar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder