11 Mart 2013 Pazartesi

Günlük İşleyişte Kullanılan Eşyalar - 3

Merhaba arkadaşlar,

Günlük işleyişte kullanılan eşyalar blog serisinin son yazısıyla karşınızdayım.Cengiz Han 2 dünyasında her gün farklı bir etkinlikle karşınızdayız. Bizi sosyal ağlardan takip etmeyi unutmayın.





Hoparlör: Hoparlör kanalında konuşmanızı sağlayan 10 kullanımlık bir eşyadır. Ticaretle uğraşanlar için dikkat çekmek çok önemli olduğu için bu eşya satışlarınızı çok etkileyecek.

Çabukluk Runu: Çabukluk Runu hızlıca kaydettiğiniz mevkiye ışınlanmamızı sağlar. Mesela "İç İşleri Görevi" yapıyorsunuz. Fazla vaktiniz yok görevi bitirmeniz gerekiyor. 10 adet aspur toplamanız gerek. Çabukluk Runu'nu alıp, iç işleri OOK'sının yanında koordinatımızı kaydediyoruz. Ardında Hannan Nehri Ovası'na gidip 10 adet aspur topluyoruz. Çabukluk Runu'na tıklayıp kaydettiğimiz koordinatı seçip ışınlanma butonuna basıyoruz. Dikkat etmemiz gereken yalnızca kendi ülkemizde ya da düşman olmayan ülkelerde koordinat ayarlayabiliyoruz.


Parti'nin Savaş Çağrısı: İsminden de anlaşılacağı gibi partimizdeki arkadaşlarımızı olduğumuz yere çağırmayı sağlıyor. Kullanmak için sağ tıklamanız yeterli. Arkadaşlarımız hemen yardımımıza geliyor. Dikkat etmemiz gereken iki nokta var; 10 seviye ve üstü kullanıcılar kullanabiliyor ve çağırdığınız yere arkadaşlarınızın seviyesinin uygun olması gerekiyor.
Lonca'nın Savaş Çağrısı: Loncanın savaş çağrısı yalnızca lonca lideri ve yardımcı lider tarafında kullanılır. Seviye 40 ve üstü lonca üyelerini çağırmak için kullanılır. Kale savunması ya da içimize sızmış düşmanları kovmak için loncamıza ihtiyaç duyduğumuzda hızlıca toplanmak için olmazsa olmaz.


Kral'ın Çağırma Emri: Sadece Kralın kullanabildiği bu eşya 40 seviye ve üstü herkesi çağırmaya yarar. Ülkesini savunmak isteyen bir kralın çantasından eksik etmemesi gereken bir eşya.


Kaos Yıldızı: Beş güç kristalini etkisizleştirebilen çok güçlü bir cevherdir. Kutsal dağ zindanının maksimum kapasitesini (maksimum 200) arttırmak için kutsal dağ zindanı ışınlanma geçidinde kullanılır.


Hüner Hapı: Hüner Hapı etkinlik zindanındaki hüner yenilemesini 15 dakika boyunca ikiye katlanmasını sağlar. Antik kalıntılarda saygınlık, Gezgin Ruh ve Lanetli Bedenin hüner ödülünün de ikiye katlanmasını sağlar.

Cengiz Han 2 dünyasında günlük işleyişte kullanılan malzemelerin hepsinden bahsettim. Sizde hala Cengizhan dünyasında yerinizi almadıysanız, hemen Cengiz Han 2 oyununu indirin. Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder