11 Mart 2013 Pazartesi

[WOB] Amazon Irkından Keskin Nişancılar

Merhaba arkadaşlar,

World of Battles Ortaçağ'ın Çöküşü'nde etkinlik yağmuru başladı. Bizi takip ederseniz etkinliklerimizden sürekli haberdar olabilirsiniz. Bu blog yazımda size Amazon ırkında bulunan menzilli savaşçılardan biri olan Kesin Nişancılar birliğini anlatacağım.

Keskin Nişancılar



Keskin Nişancılar Amazon ırkında yıllarca kendilerini erimli saldırıya adamış ve yay kullanmada ustalaşmak için ömürlerinin yarısını vermişlerdir. 

Kesin Nişancılar, Amazon ırkının usta okçu birliğidir. Aktif özelliği "Sindirme Atışı"dır. "Koşu" ve "Eyerde Doğmuş" gibi ekstra özelliği olan Keskin Nişancılar, kendilerine uygulanan saldırılardan kaçmada ustalaşmış bir birliktir.

Sindirme Atışı


Sindirme Atışı'na maruz kalan birliklerin hızıları düşer. Kesin Nişancılar atışı keserse zamanla hızlarını geri kazanırlar. Okçu birlik olarak her komutanın ordusunda olmasını isteyeceği bir birliktir.


Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Sizde bu birliğe sahip olmak istiyorsanız, hemen World of Battles indirmelisiniz. Bir sonraki blog yazımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder