17 Mart 2013 Pazar

Kulüp Pekin'de Neler Kazanabilirsiniz?

Merhaba arkadaşlar,

Size bu hafta Cengizhan oyununun vazgeçilmezi Kulüp Pekin'de neler kazanabiliyoruz ondan bahsedeceğim. Pekin Kulüp 40 seviyeden itibaren bütün oyunculara hitap eden, her gece 23:00'de başlayıp 09:00'a kadar aktif olan bir etkinlik alanı.






Peki Kulüp Pekin'de neler kazanabiliyoruz? Kulüp Pekin'de Tecrübe Puanı, Saygınlık ve Prestij kazanabiliyoruz. Her oyuncu karakterini "Kulüp Vekilliği"ne bırakarak çıktığında 10 saat boyunca hiç bir şey yapmadan, belirli oranda Tecrübe Puanı, Saygınlık ve Prestij kazanıyor.

Bu on saati daha güzel değerlendirmek mümkün mü? Tabii ki mümkün. Hemen Cengiz Han 2'nin pazarını açıyoruz (J) ve daha fazla Tecrübe Puanı, Saygınlık ve Prestij için bizlere özel hazırlanmış eşyalarla karşılaşıyoruz. 4x Tecrübe Puanı için Çikolatalı Süt alabileceğimiz gibi daha fazlasını isteyen oyuncularımız için Meyve Sularını kullanarak 8x Tecrübe puanı kazanmak mümkün. Aynı şey Saygınlık içinde geçerli. İstersek Su alıp 4x Saygınlık kazanabiliriz. İstersek de Sağlıklı Yoğurt alarak 8x Saygınlık kazanabiliriz. On saati nasıl değerlendirebileceğiniz tamamen size kalmış durumda.



Bu blog yazımında sonuna gelirken, size gecelerinizi eğlenceli hale getiren dans ederek oyundaki en önemli 3 puanı nasıl kazanacağınızı ve nasıl kazancınızı arttıracağınızı anlatmaya çalıştım. Sizde bu avantajlardan faydalanmak istiyorsanız, hemen cengizhan oyunu indirin. Bir sonraki blog yazımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder