21 Mart 2013 Perşembe

Cengiz Han 2 Büyüleme Sistemi

Herkese merhaba,

Cengiz Han 2 dünyasında çok fazla önem arz eden, her oyuncunun yapması gereken ama yapması bir o kadar zor büyüleme sistemini anlatmaya çalışacağım size.

Büyüleme sistemi +1 ile +10 arasında değişmektedir. Her + büyüleme yaptığınızda zırhınızın sahip olduğu değerleri artacaktır. Büyüleme iki yerde yapılabiliyor. Birincisi başkentinizde bulunan, ikincisi ise Pekin'de bulunan Büyüleme Ustası'dır.

Beraber bir büyüleme yapalım. Elimizde hiç büyüleme yapılmamış bir Kılıç Ustası Şeytani ekipmanı olan Şeytani kılıç var.




Silahıma büyüleme yapmak istediğimde Büyüleme Ustası ile konuşuyorum. Karşıma çıkan ekranda boşluğa büyüleme yapmak istediğim ekipmanı koymamı istiyor. Hangi cevher ile büyüleme yapmak istediğimi ve kaç seviyeye geliştirmek istediğimi soruyor. "Kutsal Kristal" ile yaparsam büyülemeyi başarısız olma şansım var. Başarısız olma şansım gerçekten bir şans. Hiç bozulmadan +7 yapabilirim ya da param biter +3 te kalabilirim. Tamamı ile sizin şansınıza kalmış durumda. Ben işimi şansa bırakmam diyorsanız da seçeneklerde "Okyanus Elması" mevcut bu seçeneği seçerseniz başarısız olmadan bir sonraki seviyeye geçiyor silahınız. "Okyanus Elması"nı Pekin'de Shangguan Shi'den elde edebilirsiniz. Büyüleme yaparken ekranda gördüğünüz gibi mevcut seviyenizdeki özelliğinizi ve bir sonraki seviyede kazanacağınız özelliği gösteriyor.


Başarılı bir şekilde +9 yaptığımızda silahımızı son bir engel çıkıyor karşımıza +10 yapmak için bizden "Okyanus Demiri"ni istiyor. Bu eşyayı da Pekin'de Shangguan Shi'den elde edebilirsiniz.


Okyanus Demiri'ni edinip kullandığımızda artık hayallerimizi süsleyen +10 büyülenmiş silahımıza kavuşmuş bulunuyoruz. :) Ve Cengiz Han 2 dünyası da bu yaşadığınız zorlu sürecin sonunda sizi tüm dünyaya duyuruyor.



+10 yaptığınız ekipmanlarınız ile karşınızda titremeyecek tek bir düşman dahi olamaz. Sizde hala cengiz han 2 download etmediyseniz vakit kaybetmeden cengizhan oyununu indirmelisiniz. Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder