29 Nisan 2013 Pazartesi

[WOB] Menkaura ve Birlik Yetenekleri - 1

Merhaba savaş Lordları,

World of Battles mmorts oyunu gün geçtikçe büyüyen takımlar, takımların büyümesi ile kızışan savaşlar ile devam etmekte. Belirleyeceğiniz taktikler, kullanacağınız birlikler, birliklerin eşyaları gibi birçok unsur savaşların kaderlerini belirleyen unsurlardandır. Bunlar kadar önemli olan bir unsur da usta birlikleri. Doğru seçilmiş birlikler savaş alanında sizi avantajlı konuma geçiriyor.

Savaş Türküsü

28 Nisan 2013 Pazar

[WOB] Meydan Okuma Görevleri (Kolay) - 4

Selamlar herkese,

World of Battles mmorts oyununda bu hafta da size geçen haftalar boyunca anlattığım "Meydan Okuma Görevleri"ini anlatmaya devam edeceğim. Meydan okuma görevleri herkesin yapması gereken oyun hakkında tecrübe kazanmanızı sağlayacak görevlerdir.


25 Nisan 2013 Perşembe

3 Günde 3 Farklı Kampanya!

Herkese merhaba,

Cengizhan oyun  dünyasında etkinlikler bitmiyor. Bu blog yazımda sizlere #3G3K kampanyasını anlatacağım. Avantajlı paketlerin bulunduğu bu kampanya, günlük ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizleri daha da avantajlı kılacak eşyalardan oluşuyor. 3 günde 3 farklı kampanya sizleri bekliyor olacak.


24 Nisan 2013 Çarşamba

Arkadaşını Getir, Pazar Parasını Götür! Yeniden...

Selamlar herkese,

Arkadaşlar herkesin çok sevdiği "Arkadaşını Getir, Pazar Parasını Götür!" etkinliği yeniden başlıyor. Cengizhan oyunu sizleri arkadaşlarınızla beraber oynamanın zevkinin yanında, gelen arkadaşlarınız sayesinde para kazanmanızı sağlayacak bir kampanya yapıyor. Burada hem siz hem arkadaşınız kârlı çıkıyor. 50 Gümüş Pazar Parası kazanmanızı sağlayacak bu kampanya, yoğun istek üzerine tekrar aktif edilmiştir. Sizlere bu kampanyadan nasıl yararlanacağınızı anlatacağım.


22 Nisan 2013 Pazartesi

[WOB] Meydan Okuma Görevleri (Kolay) - 3

Herkese selamlar,

Bu haftaki blog yazımda World of battles mmorts oyununda size meydan okuma görevlerini anlatmaya devam edeceğim. Meydan Okuma görevleri oldukça yararlı. Çünkü hem çarpışmalar için kendimizi geliştirmemize yarıyor. Hem de Tecrübe Puanı, Altın ve Cevher kazanmamızı sağlıyor. Dört seviyeden oluştuğunu daha önceki blog yazılarımda söylemiştim. Kolay, orta, zor, imkansız seçeneklerimiz bulunuyor. Her seviyede kazancınız giderek artıyor fakat kazanmanız da giderek zorlaşıyor.


21 Nisan 2013 Pazar

[WOB] Haydi Çarpışmaya!

Merhaba arkadaşlar,

Bu blog yazımda sizlere World of Battles'ta "Haydi Çarpışmaya" yani OkO savaşmayı anlatacağım arkadaşlar. Savaş alanında 2v2, 2v3, ve 3v3 olarak çarpışmanızı sağlayan bir oyun modu. Burada takım arkadaşlarınız ile koordineli çalışarak düşmanlarınızı saf dışı etmeniz gerekiyor. Karşı takım sizden daha koordineli ve daha güçlüyse kaybetmemeniz bir mucizeye bağlı. :)


Farklı savaş alanı haritaları mevcut. Burada önemli olan haritayı doğru kullanmak ve düşman birliklere karşı avantajlı duruma geçmek. Burada önemli olan okçu birliklerimizi korumamız her zaman olduğu gibi. Okçu birlikler burnu bile kanamadan düşmanın korkulu rüyası olabiliyorlar.


Bu savaşta düşman birlikler daha iyi yer almışlardı bizi tuzağa çektiler ve tam bir katliam yaptılar diyebilirim. Hunharca katlettiler atlı birliklerimi. Geriye kalan okçularımı da çok kolay bir şekilde saf dışı bırakıp rahat bir galibiyet aldılar. Burada önemli olan takım çalışmasının kötü olması. Ben müttefik birliğime uzak kaldım ve yardıma gelemeden müttefik birliğimi yerle bir etmişti. Bir daha ki savaşımda buna daha çok dikkat edeceğim, böyle bir yenilgiye uğramak istemiyorsam.

World of battles mmorts oyununa hala başlamadıysanız, hemen world of battles oyna linkine tıklayın ve üye olup düşmanlarınızla yüzleşmeye başlayın. Bu oyun sizde bağımlılık yapacak.


19 Nisan 2013 Cuma

Cengiz Han 2 Pazar İndirimi

Herkese selamlar,

Cengizhan oyunun da pazar indiriminin bitişi ve fiyatları sabit kalan ya da fiyat ibaresi değişen eşyalardan bahsedeceğim size. Bu değişikliğe gidilmesinin nedeni, oyun içi dengeleri sağlamak ve sizlerin daha iyi vakit geçirmenizi sağlamaktır.

Öncelikli olarak gıda indirimlerinden bahsedeyim. Gıda ürünleri "Pazar Parası" ile satılırken artık "Hanlık Parası" ile satılmaya başlandı. Aşağıdaki tabloda indirimden önce ve indirimden sonraki farkı görebilirsiniz.


17 Nisan 2013 Çarşamba

Yeni Moğol Parası Etkinliği - Oyunda Kalan Kazanıyor

Merhaba  arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyasında yeni bir etkinlik başladı arkadaşlar. Bu etkinlikte yapmanız gereken tek şey belirtilen saatte oyunda olup, aktivite yöneticisi "Ling Bao" ile konuşmak. İşte bu kadar kolay Moğol Parası'na sahip olmak. Şimdi size detaylarını anlatacağım.


14 Nisan 2013 Pazar

[WOB] Ordunun Tankları!

Selamlar arkadaşlar,

Sizlere bu blog yazımda World of battles mmorts'in de ordumun vazgeçilmezi olan üç birlikten bahsedeceğim. Nedir onları bu kadar önemli kılan şey? En önden saldırmaları ve çok dayanıklı olmaları diyebilirim. Özellikle "Azgın Minotor Piyadeleri" çok uzun süre göğüs göğüse çarpışmada diğer birliklere ve okçulara saldıracak zamanı sağlıyorlar.



Buz Çöllerinin Efendisi



10 Nisan 2013 Çarşamba

Cengiz Han 2'de Binek Tanıtımı

Selamlar arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyasında onlarca bineğimiz mevcut. Hepsinin bir kullanım alanı var. Mesela "Güce" ihtiyacınız var, Smilodon tam sizin aradığınız binek. "Çeviklik", "Dayanıklılık", "Zeka" hepsi için bir binek mevcut. Sizlere bu hafta "Cehennem Ejderi"ni tanıtacağım.


[WOB]Meydan Okuma Görevleri (Kolay) - 2

Arkadaşlar selamlar,

Sizlere geçen hafta yarım kalan "Meydan Okuma Görevleri"ni anlatmaya devam edeceğim. Meydan okuma görevleri daha öncede anlattığım gibi sizlere Tecrübe Puanı, Altın ve Cevher kazandırıyor. Bunların yanı sıra diğer oyunculara karşı çarpışmalara girdiğinizde neler yapacağınızı da öğrenmenizi sağlıyor. Lafı fazla uzatmadan çarpışmalardan bazılarını anlatmaya başlıyorum.

8 Nisan 2013 Pazartesi

Lord of Ultima Joygame'de!

Merhaba arkadaşlar,

Bu hafta size Joygame bünyesine yeni katılmış olan Lord of Ultima'dan bahsedeceğim. Lord of Ultima tarayıcı tabanlı gerçek zamanlı bir oyun. Herhangi bir yükleme yapmadan direkt olarak tarayıcınız üstünden rahatça
ve akıcı bir şekilde oynamanıza olanak sağlıyor.


6 Nisan 2013 Cumartesi

[WOB] İmparatorluk Irkının Usta Birlikleri ve Yetenekleri - 2

Selamlar arkadaşlar,

Sizlere geçen hafta İmparatorluk ırkının usta birliklerinin bazılarını anlatmıştım. Bu blog yazımda bu birliklere devam edeceğim. World of Battles mmorts oyununda İmkapartorluk ırkın da bulunan İmparatorun Gazabı, Mezar Şehir İntikamcıları, Tılsımlı birliklerini anlatacağım.

İmparatorun Gazabı



5 Nisan 2013 Cuma

Meydan Okuma Görevleri (Kolay) - 1

Selamlar arkadaşlar.

Yeni bir World of Battles blog yazısıyla karşınızdayım. Bu hafta size meydan okumalardan bahsedeceğim. Meydan okumalar size zorluğuna göre Tecrübe Puanı (XP), Altın ya da Cevher kazandıran yararlı görevlerdir.


3 Nisan 2013 Çarşamba

Cengiz Han 2 Prestij Dükkanı

Herkese selamlar arkadaşlar,

Cengizhan oyununda yararlanabileceğimiz birçok OOK mevcut arkadaşlar. Size bu hafta onlardan biri olan "Dai Xinren" yani prestij dükkanını anlatacağım. Prestij Dükkanı içinde bir çok içerik barındırıyor. Bu dükkan her ülkenin başkentinde bulunuyor.

1 Nisan 2013 Pazartesi

Cengiz Han 2'de Altın Aslan Bineği

Merhaba arkadaşlar,

Cengizhan oyunun da bir çok binek mevcut arkadaşlar. Size bu hafta Altın Aslan bineğini anlatacağım. Altın Aslan bineği henüz oyunda sizin kullanımınızda değil. Belki yakın bir tarihte bir sürpriz olur ve bineği alabilirsiniz. :)