3 Nisan 2013 Çarşamba

Cengiz Han 2 Prestij Dükkanı

Herkese selamlar arkadaşlar,

Cengizhan oyununda yararlanabileceğimiz birçok OOK mevcut arkadaşlar. Size bu hafta onlardan biri olan "Dai Xinren" yani prestij dükkanını anlatacağım. Prestij Dükkanı içinde bir çok içerik barındırıyor. Bu dükkan her ülkenin başkentinde bulunuyor.


Prestij Dükkanında öncelikli olarak ustalık ünvanınızı geliştirmek için kullanabiliyorsunuz. Usta olduğunuzda ya da öğrenci olduğunuzda prestij kazanabilirsiniz. Peki nasıl; Birinci olarak öğrenci veya öğrencinin öğrencisi geliştiğinde usta büyük miktarda prestij kazanır. İkinci olarak Usta ve öğrenci birlikte, usta öğrenci görevini yaparsan büyük miktarda prestij kazanır. Bu kazandığınız prestij puanlarıyla ustalık ünvanınızı geliştirebilirsiniz.

Prestij Dükkanında yapabileceğiniz 2. şey ise Prestij Yıldızı ile Üçgüç Nişanı takas yapabilmeniz. 1 Prestij Yıldızı size 1 adet Üçgüç Nişanı kazandıracaktır.




Gelelim asıl olarak prestij dükkanının içeriğine. Neler alabilirsiniz kazandığınız prestij puanları ile. Bir çok seçeneğimiz olduğunu söyleyebilirim. Fakat dikkat edilmesi gereken nokta, prestij puanları ile aldıklarınız paketlerin her hangi birini kullandıktan sonra diğer paketi kullanmak için bir hafta beklemek zorunda kalıyor olmanız. O yüzden size en çok yarar sağlayacak paketi seçip kullanmanız gerekiyor. 


 Prestij Dükkanından alabileceğimiz paketler yukarıdaki resimde görülüyor. Sizde işinize yarayacak birini alarak gelişiminizi hızlandırabilirsiniz. Yazımın sonlarına gelirken hala Cengizhan oyunu indirmediyseniz linke tıklayarak indirebilirsiniz. Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder