22 Nisan 2013 Pazartesi

[WOB] Meydan Okuma Görevleri (Kolay) - 3

Herkese selamlar,

Bu haftaki blog yazımda World of battles mmorts oyununda size meydan okuma görevlerini anlatmaya devam edeceğim. Meydan Okuma görevleri oldukça yararlı. Çünkü hem çarpışmalar için kendimizi geliştirmemize yarıyor. Hem de Tecrübe Puanı, Altın ve Cevher kazanmamızı sağlıyor. Dört seviyeden oluştuğunu daha önceki blog yazılarımda söylemiştim. Kolay, orta, zor, imkansız seçeneklerimiz bulunuyor. Her seviyede kazancınız giderek artıyor fakat kazanmanız da giderek zorlaşıyor.



Keşfet ve Yakala

Keşfet ve Yakala görevinde belirtilen noktaya gidip ele geçirmemiz gerekiyor. Ama tabii ki sandığınız kadar kolay değil belirtilen noktaya gitmek. Yola çıktığınız andan itibaren düşman birlikleri sizi karşılamaya geliyor. Karşınıza gelen birliklere dikkat ederek doğru birliklerle saldırmak işinizi kolaylaştıracaktır.


Düşman birlikleri teker teker saf dışı bıraktıktan sonra, belirtilen hedefe doğru ilerleyişimizi devam ettiriyoruz. Tam hedefe ulaştığımızda karşımıza son bir düşman birlik çıkıyor. Düşman birliğe de tüm gücümüzle saldırıp saf dışı bıraktıktan sonra hedefe geliyoruz ve %0'a düşürene kadar orada duruyoruz. %0'a ulaştığında görevimizi tamamlayıp Tecrübe Puanı'mı ve Altını'mı alıyorum. İşte bu kadar.



Kazanmak İçin İş Birliği Yap

"Kazanmak İçin İş Birliği Yap" görevi tam bir çarpışma simülasyonu diyebiliriz. Yanımız da bizimle birlikte savaşması için 2 birlik geliyor. Bu birlikle koordineli bir şekilde savaşmamız gerekiyor. Çünkü karşımızda da 2 birlik olacak ve onlar koordineli bir şekilde saldırıyor diyebiliriz. 


Düşman birlikler ile karşılaştığımızda tam bir meydan muharebesi oluyor diyebilirim. Doğru birlikleri yönlendirdiğimde düşmana karşı avantajlı duruma geçiyorum. Okçu birliklerimi de koruyarak saldırımı iyice güçlendiriyorum. Böylelikle okçularım burunları bile kanamadan düşman birliklere yüksek hasarlar verebiliyor. Düşman birliklerin tüm askerlerini öldürdükten sonra zafer bizim oluyor ve ödüllerimize kavuşuyoruz.



Bu hafta ki blog yazımın da sonuna gelmiş bulunuyorum. Sizler de aramıza katılmak istiyor ve World of Battles oynamak istiyorsanız hemen üye olarak aramıza katılabilirsiniz. Vakit kaybetmeden oyunu indirip Meydan Okuma görevlerine başlamalısınız. (:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder