28 Nisan 2013 Pazar

[WOB] Meydan Okuma Görevleri (Kolay) - 4

Selamlar herkese,

World of Battles mmorts oyununda bu hafta da size geçen haftalar boyunca anlattığım "Meydan Okuma Görevleri"ini anlatmaya devam edeceğim. Meydan okuma görevleri herkesin yapması gereken oyun hakkında tecrübe kazanmanızı sağlayacak görevlerdir.




Yansıma Meydan Okuması


Bu görevde karşınıza sizin ordunuzun bir yansıması geliyor. Birlikler, seviye, ve ekipman olarak bire bir aynı olan bir ordu gelecek karşınıza. Burada kimin daha iyi olduğu ortaya çıkıyor. Birliklerinizi doğru bir şekilde yönlendirip, yansımanız olan birliği mağlup etmeniz gerekiyor.


Birliklerimiz ile karşılaştığımızda hemen önden saldıran süvarilere karşı mızraklı birliklerimi yolluyorum. Arkada savunmasız kalan okçu birliklerine de süvarilerimi yollayıp kolay bir zafer elde ederek görevi tamamlıyorum. Ödül olarak 75 Tecrübe 250 Altın kazanıyorum.

Rahat Bir Gezinti



Bu görevde korumamız gereken bir danışman beliriyor yanımızda. "Lothar, Ayı Biraderler'in Büyüğü" bu danışmana haritada belirtilen noktaya kadar eşlik edip korumanız gerekiyor. Yol boyunca sürekli düşmanlarla karşılaşıyoruz. Bu düşmanlar farklı yollardan gelebiliyor ve sayıları çok fazla. Burada önemli olan birliklerimizi doğru yönlendirmemiz.


3 koldan düşmanlar geliyor ve birinden mızrakçılar, birinden okçular, birinden de süvariler geliyor. Burada yapmanız gereken onlara karşı avantajlı olan birlikleri seçmek ve onlara üstün gelmek. Yol boyunca danışmanı koruyup, karşımıza çıkan birlikleri de saf dışı ederek ilerleyişimiz sonucunda belirtilen noktaya gelip zaferimizi ilan ediyoruz.


Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Bu görevleri yaparak çok kârlı çıkabilirsiniz. Farklı seviyelerden oluşan bu görevlerde "Tecrübe Puanı", "Altın" ve "Cevher" kazanabildiğinizi unutmayın. Hala World of Battles oynamadıysanız, hemen üye olup düşmanlarınızı saf dışı etmeye başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder