21 Nisan 2013 Pazar

[WOB] Haydi Çarpışmaya!

Merhaba arkadaşlar,

Bu blog yazımda sizlere World of Battles'ta "Haydi Çarpışmaya" yani OkO savaşmayı anlatacağım arkadaşlar. Savaş alanında 2v2, 2v3, ve 3v3 olarak çarpışmanızı sağlayan bir oyun modu. Burada takım arkadaşlarınız ile koordineli çalışarak düşmanlarınızı saf dışı etmeniz gerekiyor. Karşı takım sizden daha koordineli ve daha güçlüyse kaybetmemeniz bir mucizeye bağlı. :)


Farklı savaş alanı haritaları mevcut. Burada önemli olan haritayı doğru kullanmak ve düşman birliklere karşı avantajlı duruma geçmek. Burada önemli olan okçu birliklerimizi korumamız her zaman olduğu gibi. Okçu birlikler burnu bile kanamadan düşmanın korkulu rüyası olabiliyorlar.


Bu savaşta düşman birlikler daha iyi yer almışlardı bizi tuzağa çektiler ve tam bir katliam yaptılar diyebilirim. Hunharca katlettiler atlı birliklerimi. Geriye kalan okçularımı da çok kolay bir şekilde saf dışı bırakıp rahat bir galibiyet aldılar. Burada önemli olan takım çalışmasının kötü olması. Ben müttefik birliğime uzak kaldım ve yardıma gelemeden müttefik birliğimi yerle bir etmişti. Bir daha ki savaşımda buna daha çok dikkat edeceğim, böyle bir yenilgiye uğramak istemiyorsam.

World of battles mmorts oyununa hala başlamadıysanız, hemen world of battles oyna linkine tıklayın ve üye olup düşmanlarınızla yüzleşmeye başlayın. Bu oyun sizde bağımlılık yapacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder