10 Nisan 2013 Çarşamba

[WOB]Meydan Okuma Görevleri (Kolay) - 2

Arkadaşlar selamlar,

Sizlere geçen hafta yarım kalan "Meydan Okuma Görevleri"ni anlatmaya devam edeceğim. Meydan okuma görevleri daha öncede anlattığım gibi sizlere Tecrübe Puanı, Altın ve Cevher kazandırıyor. Bunların yanı sıra diğer oyunculara karşı çarpışmalara girdiğinizde neler yapacağınızı da öğrenmenizi sağlıyor. Lafı fazla uzatmadan çarpışmalardan bazılarını anlatmaya başlıyorum.


Büyü Kullanıcısı


Bu meydan okuma görevinde girdiğimiz haritanın ortasında bir büyücüye yardım etmemiz gerekiyor. Bu büyücüyü belirtilen zaman dilimine kadar koruyabilirsek görevi başarıyla tamamlamış oluyoruz ve 75 Tecrübe Puanı ile 250 altın kazanıyoruz. Büyücüye 4 yoldan düşmanlar gelebiliyor. Gelen birliklere göre savunmanız ve gelen birlikleri püskürtmemiz gerekiyor. Mesela süvari birliği geliyor ise ona hemen mızrakçılarımızı gönderiyoruz, okçularımız ile destekliyoruz. Diğer yoldan da okçular geliyorsa hemen süvarileri organize edip üzerilerine saldırıp birliği yerle bir ediyoruz. Belirlenen süre dolduğunda zafer ekranını görüyoruz. :)



Şanlı Çarpışma


Şanlı çarpışma sizi diğer oyuncularla çarpışmaya hazırlamak için olan bir meydan okuma görevi. Elinizdeki birlikleri çarpışma meydanında doğru kontrol edip etmediğinizi sınıyor da diyebiliriz. Sizin birliklerinize benzer bir birlik karşınıza çıkıyor ve doğru şekilde saldırıp, savunma yapabilirseniz zafer sizin olacaktır.



Bu öğretici görevleri hepinizin yapması gerekiyor arkadaşlar. Verdiği Tecrübe Puanı, Altın ve Cevher'den daha önemli olan çarpışma alanına yönelik eğitici bilgileri deneyerek öğrenmek sizi tam bir komutan haline getirecek. Aramızda hala  world of battles kayıt olmamış arkadaşlarımız varsa hemen kayıt olup online strateji oyunlarından biri olan World of Battles oynamaya başlamalısınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder