10 Nisan 2013 Çarşamba

Cengiz Han 2'de Binek Tanıtımı

Selamlar arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyasında onlarca bineğimiz mevcut. Hepsinin bir kullanım alanı var. Mesela "Güce" ihtiyacınız var, Smilodon tam sizin aradığınız binek. "Çeviklik", "Dayanıklılık", "Zeka" hepsi için bir binek mevcut. Sizlere bu hafta "Cehennem Ejderi"ni tanıtacağım.



Cehennem Ejderini tanıtmadan önce ejderhalarla ilgili tarihi birkaç bilgi paylaşıyorum sizinle;

"Ejderhalar, hemen hemen her kültürde yer edinmiş varlıklardır. Birçok kültte (Din de) varlıklarından bahsedilmesi gibi ejderhalarla iletişim için gerekli majikal ritüeller veya bilgilerde bulunmaktadır. Ejderhalar genel olarak birçok kültürde uçan büyük yılan şeklinde, zeki, akıllı, bilge ve sihre sahip varlıklar olarak geçer. Yalnız batıda kanatlara sahip bir sürüngen olarak resmedildiği görünür. Hristiyan propogandacıların kötülemek amacıyla ejderhalara batıda yaratık canavar ve şeytani bir varlık mührü vurmuşlardır. Batıda ki birçok paganist kültüre (Druidler, keltler vs.) şeytani sıfatlar takan Hristiyanların buna da kötü demesi beklenen bir olgudur tabii ki. Ama tüm kültürlerde bilge varlıklar olarak anılması onların bilge olduklarını gösterir. 

Ejderhalara değer veren kültlerden birisi ise bizim kültürümüzdür. Osmanlılarda ve daha eski türk kavimlerinden ejdarhaya “evren” denmekteydi. Ve eski türk mitolojilerinde dünyayı, gezegenleri çevip çeviren, döndüren bilge varlıklar olarak bahsedilmiştir."

Yıllarca savaş alanlarında çarpışmaları sayesinde kendilerine özgü bir savunma mekanizması oluşturdular. Kalın ve jilet gibi olan pulları düşmanların onlara dokunmasını zorlaştırıyor. Rengini iste atalarının kanlarından almışlardır.

Cehennem Ejderi boyutlarıyla ve ihtişamıyla düşmanlarımıza korku salmamızı sağlayacaktır. RMüttefikleri ile birlikte savaş alanına girmesiyle düşmanları üzerinde psikolojik bir baskı kurup savaşa 1-0 önde başlamamız kuvvetle muhtemeldir. Özellikleri ile de sizi yenilmez bir kahraman yapabilir. Her sınıfa uygun bir binek olduğunu söyleyebilirim, sınıf ayırt etmeksizin kullanabilirsiniz.



Sizde bu ve buna benzer bineklere binmek istiyorsanız, Cengizhan oyununa başlamalısınız. Hala başlamadıysanız hemen Cengizhan oyunu indirmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder