19 Nisan 2013 Cuma

Cengiz Han 2 Pazar İndirimi

Herkese selamlar,

Cengizhan oyunun da pazar indiriminin bitişi ve fiyatları sabit kalan ya da fiyat ibaresi değişen eşyalardan bahsedeceğim size. Bu değişikliğe gidilmesinin nedeni, oyun içi dengeleri sağlamak ve sizlerin daha iyi vakit geçirmenizi sağlamaktır.

Öncelikli olarak gıda indirimlerinden bahsedeyim. Gıda ürünleri "Pazar Parası" ile satılırken artık "Hanlık Parası" ile satılmaya başlandı. Aşağıdaki tabloda indirimden önce ve indirimden sonraki farkı görebilirsiniz.




Diğer bir değişiklikte, bineklerde %60 indirim olması ve indirimlerin kalıcı hale gelmesi. Ayrıca daha önce binekler "Pazar Parası" ile satılırken artık "Hanlık Parası" ile satılıyor. Aşağıdaki tabloda indirimden önce ve indirimden sonraki farkı görebilirsiniz.



Özellikle bineklerde ki indirimler muhteşem diyebilirim. Artık bineksiz kimse kalmayacak diyebiliriz. Değişiklikler bunlarla sınırlı değil tabii ki. Daha önce "Pazar Parası" ile satılan "Havai Fişek"ler de artık "Hanlık Parası" ile satılmaya başlandı. 

Siz de bu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız, vakit kaybetmeden Cengizhan oyunu indirip aramıza katılabilirsiniz. Her gün yeni etkinliklerle sizin karşınızda olmaya devam edeceğiz. Bizi sosyal ağlardan takip etmeyi unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder