5 Nisan 2013 Cuma

Meydan Okuma Görevleri (Kolay) - 1

Selamlar arkadaşlar.

Yeni bir World of Battles blog yazısıyla karşınızdayım. Bu hafta size meydan okumalardan bahsedeceğim. Meydan okumalar size zorluğuna göre Tecrübe Puanı (XP), Altın ya da Cevher kazandıran yararlı görevlerdir.




Meydan okumalar kolay, orta, zor ve imkansız olarak dört seviyeden oluşmaktadır. Kolay ve orta zorlukta Tecübe Puanı ve Altın kazanırken. Zor ve imkansız seviyede ise Tecrübe Puanı ve Cevher kazanıyorsunuz.

Size ilk olarak "Kahramanca Savunma" meydan okumasını anlatmak istiyorum. Burada amacımız konuşlandığımız yeri gelecek düşmanlara karşı savunmak ve ayakta kalmak. Eğer savunamaz ve tüm birliklerimizi kaybedersek görevi tamamlayamamış oluyoruz.


Ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi ilk meydan okumamızda bir bölgeye yerleşip, oraya saldırmaya çalışan birliklerden bölgemizi koruyoruz. Başarılı bir şekilde koruduğumuz da 75 Tecrübe Puanı ve 250 Altın ile ödüllendiriliyoruz.

Diğer meydan okumamıza geçelim. Arena Şampiyonası meydan okumasında düşman birliklerden biri arenaya çıkıyor ve ona karşı seçebileceğimiz en doğru birliği seçip arenada onu mağlup etmeye çalışıyoruz. Örneğin; Karşımıza süvariler geldi ise süvarilere karşı başarılı bir birlik olan mızrakçıları seçip kazanmayı garantileyebiliriz. Beş farklı birlikte de bu başarıyı gösterebilirsek meydan okumayı kazanıp, 75 Tecrübe Puanı ve 250 Altını kazanıyoruz.


Meydan okumaların hepsini tamamlayarak yüksek oranda Tecrübe Puanı, Altın ve Cevher kazanabilirsiniz. Sizde hala başlamadıysanız World of battles kayıt olarak, online strateji oyunlarından birine başlayabilirsiniz. Sizi aramızda görmekten mutlu olacağız. Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder