25 Nisan 2013 Perşembe

3 Günde 3 Farklı Kampanya!

Herkese merhaba,

Cengizhan oyun  dünyasında etkinlikler bitmiyor. Bu blog yazımda sizlere #3G3K kampanyasını anlatacağım. Avantajlı paketlerin bulunduğu bu kampanya, günlük ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizleri daha da avantajlı kılacak eşyalardan oluşuyor. 3 günde 3 farklı kampanya sizleri bekliyor olacak.




22 Nisan Pazartesi

Nakit Mağaza'dan "Hanlık Parası" ile 1 adet "Hanlık Şans Paketi alana 1 adet "Mullrian Hazine Sandığı" hediye. "Mullrian Hazine Sandığı"ndan Tecrübe, Eşya, Para ya da Kıyafet seçebiliyorsunuz. Yani bir taşla 5,6 kuş vurmuş oluyorsunuz. Ve bu kampanyaya katılım da herhangi bir limit bulunmamaktadır. Ne kadar "Hanlık Şans Paketi" alırsanız o kadar "Mullrian Hazine Sandığı" kazanabilirsiniz.



23 Nisan Salı

Nakit Mağaza'dan "Hanlık Parası" ile 1 adet "Zindelik Paketi" alana 1 adet "Zindelik Paketi" hediye. Meslek seviyesini yükseltmek isteyen arkadaşlar için kaçırılmaması gereken bir kampanya. Bu fırsat bir daha ele geçmeyebilir. :) Bu kampanyaya katılım da herhangi bir limit bulunmamaktadır. Ne kadar "Zindelik Paketi" alırsanız o kadar "Zindelik Paketi" kazanabilirsiniz.




24 Nisan Çarşamba

Nakit Mağaza'dan "Hanlık Parası" ile 1 adet "Kozmetik Formülü" alana 1 adet "Hanlık Şans Paketi" hediye. Görüntüsünden sıkılanlar için bire bir kampanya. Hem sıkıldığınız görüntünüzü değiştiriyorsunuz hemde "Hanlık Şans Paketi" sahibi oluyorsunuz. Bu kampanyaya katılım da herhangi bir limit bulunmamaktadır. Ne kadar "Kozmetik Formülü" alırsanız o kadar "Hanlık Şans Paketi" kazanabilirsiniz.


Burada unutulmaması gereken nokta hediyeleriniz 3 (üç) iş günü içerisinde yollanacaktır. Sizlere #3G3K kampanyasını anlatmaya çalıştım. Bence bu hediye yağmurunu kaçırmayın. Sonra çok üzülürsünüz. :) Ve hala Cengizhan oyunu indirmediyseniz hemen üye olarak oyuna başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder