1 Nisan 2013 Pazartesi

Cengiz Han 2'de Altın Aslan Bineği

Merhaba arkadaşlar,

Cengizhan oyunun da bir çok binek mevcut arkadaşlar. Size bu hafta Altın Aslan bineğini anlatacağım. Altın Aslan bineği henüz oyunda sizin kullanımınızda değil. Belki yakın bir tarihte bir sürpriz olur ve bineği alabilirsiniz. :)
































Aslanlar hakkında ufak bir bilgi ile başlıyorum konuya. Yaklaşık 10 bin yıl önce aslanlar Kuzey Amerika,Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika olmak üzere 5 kitada yaygın haldeydiler. Bugün ise Amerika kıtasının tamamında, Asya kıtasının Hindistan hariç her yerinde, Avrupa'nın tamamında ve Afrika kıtasının bir bölümünde nesilleri tamamen tükenmiş halde. Bugün Afrika aslanı alt türü, aslan türünün en kalabalık ırkını teşkil ediyor. Vahşi doğada Afrika aslanı, sadece Afrika kıtasının bazı bölümlerinde bulunur. Sahra Çölü'nün güney bölgelerinde, Orta Afrika'nın yaklaşık yarısında, Doğu Afrika'da ve Güney Afrika'nın küçük bir bölümünde yaşanmaktadır.

Aslanlar hakkında bu ufak bilgiden sonra oyunumuzda ki Altın ASlan bineğine geçelim. Altın Aslan bineğinde oyunumuzda şuan bulunmayan bir yetenek mevcut. Bu yeteneğin adı "Seviye 3 Dört Nala Koşma". Bu yetenek karakterinizin hareket hızını %85 oranında arttırıyor. Bu yetenek ile savaş alanında düşmanlarınızı kovalarken ya da düşmanlarınızdan kaçarken daha hızlı olabileceksiniz. Altın Aslan isminin hakkını veriyor diyebilirim. Etrafına saçtığı parıltılar ile herkesin dikkatini çeken bir binek. Altın Aslanın aktif yeteneklerinden bahsetmek gerekirse "Seviye 1 Yenilmezlik" ve " Seviye " Korkusuzluk"dur. Bu iki yeteneği bir arada barındırması onu tam bir savunma bineği yapıyor.



Belki yakın bir tarihte bu bineği elde edebilirsiniz. Sizde bu ve buna benzer bineklerin sahibi olmak istiyorsanız, üye olmanız ve Cengiz han 2 download etmeniz yeterli. Bu blog yazımın sonuna gelirken beni takip etmeyi unutmayın. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder