29 Nisan 2013 Pazartesi

[WOB] Menkaura ve Birlik Yetenekleri - 1

Merhaba savaş Lordları,

World of Battles mmorts oyunu gün geçtikçe büyüyen takımlar, takımların büyümesi ile kızışan savaşlar ile devam etmekte. Belirleyeceğiniz taktikler, kullanacağınız birlikler, birliklerin eşyaları gibi birçok unsur savaşların kaderlerini belirleyen unsurlardandır. Bunlar kadar önemli olan bir unsur da usta birlikleri. Doğru seçilmiş birlikler savaş alanında sizi avantajlı konuma geçiriyor.

Savaş Türküsü


Dilber Savaştürkücüleri'nin yeteneği olan "Savaş Türküsü" belirli bir alanda ki seçtiğimiz birliklerimize fazladan "Saldırı" vermemizi sağlıyor. 3 seviyeden oluşan bir yetenek +30%, +35% ve +40% olarak birliğimizin saldırı gücüyle orantılı artıyor. Ani bir saldırı yapacak olan süvarilerimize ya da hızlıca düşman birliğin devini indirmek istiyorsak, bu birliği kesinlikle ordumuzda bulundurmalıyız.

Örümcek Ağı


Kento Av Efendileri'nin özelliği olan "Örümcek Ağı" oyunda ki en kullanışlı yetenek diyebiliriz. Seçtiğiniz düşman birliğin belirli bir süre hareketsiz kalmasını sağlar. Fakat hareketsiz kalan bu birlikler saldırı yapmaya devam edebilir. 1. seviyede 8 saniye olarak başlayan bu yeteneğimiz, 2. seviyede 10 saniye ve 3. seviyede 12 saniye olarak "Güç" özelliğimize bağlı olarak seviyesi artıyor. Kentor Av Efendileri düşmanlarınızın sizden kaçmasını istemiyorsanız, kesinlikle ordunuza katmanızı tavsiye ederim.

Yüreklendirme


Şeref Kıtası Süvarileri'nin özelliği olan "Yüreklendirme" dost birliklerinin tamamına "Saldırı Bonusu +%50" ve "Zırh Bonusu +50%" veriyor. Yetenekten faydalanmak için Şeref Kıtası Süvarileri'nin 30 metre yakınında olmanız gerekiyor. Bu yetenek hem sizin birliklerinize, hem de müttefik birliklerinize çok yararlı olduğunu söyleyebilirim.

Bu haftaki blog yazımın da sonuna gelirken, hala World of Battles oynamayan arkadaşlarımızı aramıza davet ediyorum. Haydi sizde vakit kaybetmeden aramıza katılın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder