6 Nisan 2013 Cumartesi

[WOB] İmparatorluk Irkının Usta Birlikleri ve Yetenekleri - 2

Selamlar arkadaşlar,

Sizlere geçen hafta İmparatorluk ırkının usta birliklerinin bazılarını anlatmıştım. Bu blog yazımda bu birliklere devam edeceğim. World of Battles mmorts oyununda İmkapartorluk ırkın da bulunan İmparatorun Gazabı, Mezar Şehir İntikamcıları, Tılsımlı birliklerini anlatacağım.

İmparatorun Gazabı





İmparatorun Gazabı birlikleri kendilerini mızrak kullanmaya adamışlardır. Yıllarca bu yeteneklerini geliştirmek için çalışmış ve en sonunda sadece kendilerinin kullanabildiği çok özel bir yetenek elde etmişlerdir. "Kargı Yağmuru" düşman birliklere kargı fırlatarak çok yüksek hasarlar verebilirler. Ve bu birlikler ne kadar güçlü olurlarsa Kargı Yağmuru'nun hasarı da bir o kadar artacaktır.


Tılsımlı



Tılsımlı birlikleri İmparatorluk ırkının en dayanıklı süvarileridir. Kendilerini yıllarca dayanıklı olmak ve iyi at sürme konusunda eğitmiş olan Tılsımlı birlikleri uzun çalışmaları sonucu ödüllendirilmiştir. "Kader Kalkanı" özel yeteneği ile belirli bir süre zarar görmez ve daha hızlı koşma yeteneğine sahipler artık. Kader Kalkanı'nın etkisinin artması için saldırıya yönelmesi gerekmekte Tılsımlı birliklerinin.


Mezar Şehir İntikamcıları



Mezar şehri intikamcıları geçmiş yıllarda o kadar çok savaşa katılmış ve kötüler ırkı ile o kadar kötü anıları vardır ki artık onlara karşı daha güçlü olmalarını sağlayan bir özellikle kutsanmışlardır. "İntikamcı" yeteneği ile Yaşayan Ölüler, Orklar ve Kara Elflere karşı verdiği hasar gücü ile doğru orantılı olarak artmaktadır. En önemli özelliklerinden biri de "Yardım Nöbeti"dir. Zorda kalan müttefik birliklerine yardım etmek için bir anda yanında bitebilirler. Gücü ne kadar fazla olursa bekleme süresi azalmakta ve hareket çapı artmaktadır.



Bu birlikler ordunuzda varsa yenilmeniz çok zor diyebilirim. World of Battles oynamaya başlamadıysanız bence vakit kaybetmeden hemen başlamalısınız. Bu birlikleri elde edip düşman birlikleri mağlup etmek için hala geç kalmış sayılmazsınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder