8 Nisan 2013 Pazartesi

Lord of Ultima Joygame'de!

Merhaba arkadaşlar,

Bu hafta size Joygame bünyesine yeni katılmış olan Lord of Ultima'dan bahsedeceğim. Lord of Ultima tarayıcı tabanlı gerçek zamanlı bir oyun. Herhangi bir yükleme yapmadan direkt olarak tarayıcınız üstünden rahatça
ve akıcı bir şekilde oynamanıza olanak sağlıyor.




Lord of Ultima olmaya giden yolculuğa, Caledonia dünyasının bir köşesinde küçük bir kasaba ile başlıyoruz. İlk şehrin için her şeyden çok binalar inşa edip yükseltmek amacıyla odun ve taş toplamamız gerekiyor. Şehrinden en iyi şekilde yararlanmak için binaları inşa etmeden önce nasıl çalıştıklarını incelemenizde fayda var. Küçük avantajlar bile büyük faydalar sağlayabiliyor. Oyun sizi aşağıdaki ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi karşılıyor.


Oynanış olarak çok kolay. Oyunun başında bizi yönlendiren bir görev sorumlusu mevcut. Bu görevleri yaptığımızda ufak hediyeler alabiliyoruz. Şehrimizi açtığımızda etrafımızda bize yarar sağlayan kaynaklar mevcut; taş, demir, ağaç ve su kaynakları. Bunlar fazladan kaynak elde etmenizi sağlıyor. Biraz oynadıktan sonra aşağıdaki gibi bir şehre sahip olabilirsiniz.



Oyunun iki amacı var aslında. Biri ticaret yaparak ekonominin efendisi olmak. Biri de kudretli bir kumandan olup kıtalara hükmetmek. Seçim sizin ikisini bir arada yaparım diyenlerde olacaktır elbet. Fakat oyun belli bir aşamadan sonra gerçekten çok zorlaşıyor. Oyunun en güzel yanlarından biri ise, etrafınızda ki şehirlerle ya da arkadaşlarınızla birlikte müttefik olup düşmanlara korku salmanız. Birlik olursanız tüm kıtalara hükmedebilirsiniz.

Tabii ki Cengiz Han 2'yi unutmuyoruz arkadaşlar. Sizde hala Cengizhan oyununa başlamadıysanız, hemen cengiz han 2 download linkine tıklıyarak üye olup oyunu indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder