14 Nisan 2013 Pazar

[WOB] Ordunun Tankları!

Selamlar arkadaşlar,

Sizlere bu blog yazımda World of battles mmorts'in de ordumun vazgeçilmezi olan üç birlikten bahsedeceğim. Nedir onları bu kadar önemli kılan şey? En önden saldırmaları ve çok dayanıklı olmaları diyebilirim. Özellikle "Azgın Minotor Piyadeleri" çok uzun süre göğüs göğüse çarpışmada diğer birliklere ve okçulara saldıracak zamanı sağlıyorlar.



Buz Çöllerinin Efendisi




Buz Çöllerinin Efendisi ordumun her şeyi diyebilirim. Çünkü en ön saftan saldırı yaparak diğer birliklerimi koruması ve saldırı gücüyle önüne çıkan birlikleri yerle bir edebiliyor. Diğer bir faydası da müttefik birlikleri çok uzun bir süre oyalaması. Onu indirmeye çalışan düşmanlarımın dikkati Buz Çöllerinin Efendisi'nin üzerindeyken ben okçu birliklere süvarilerimle çok rahat bir saldırı yapabilirim.  "Dolu Kasırgası" yeteneği ile düşmanın kaçmasını zorlaştırıp hızlı bir şekilde hasar vererek o birliklerin sonunu getiriyor.



Yerlekonuşanlar





Yerlekonuşanlar en yararlı birliklerimden biri diyebilirim. Dayanıklılığı, saldırı gücü ve "Ezip Geçme" yeteneği ile düşmanların korkulu rüyası. "Ezip Geçme Yeteneği" düz bir hat üzerinde saldırı ile doğru orantılı olarak düşmanı afallatıyor. Bundan faydalanan diğer birliklerim de hızlı bir saldırı ile düşman birliği yok ediyor.




Azgın Minotor Piyadeleri






Ve en önemli birliğim “Azgın Minotor Piyadeleri” Modern dünyanın t-90 tank'ı diyebiliriz bu birlik için. Ordusu için canını dişine takan göğüsünü siper eden bir birlik. "Hücuma Dirençli" yeteneği ile süvari saldırılarına karşı koyabilmesi onu tam bir tank yapıyor. Azgın Minotor Piyadeleri'ni öldürmek isteyen bir orduyu çok uzun süre oyalayabilmesi diğer müttefik birliklerine çok fazla zaman kazandırıyor. Her ordunun bulundurması gereken bu birlikler size inanılmaz bir fayda sağlayacaklardır.
Blog yazımın sonlarına gelirken world of battles oynamayanların da aramıza katılmalarını bekliyorum. Sizde vakit kaybeteden üye olup bu birliklere sahip olarak düşmanlarınızı dize getirebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar. (:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder