30 Mayıs 2013 Perşembe

Savaş Arabası Gövde Üretimi

Herkese merhaba,

MMORPG oyunlarının açık ara kralı olan Cengiz Han 2'de bu hafta sizlere oyuna yeni yama ile eklenen savaş arabası gövdesini nasıl üreteceğimizden bahsedeceğim. Bildiğiniz üzere savaş arabaları artık çok önemli bir yer teşkil etmekte Cengiz Han 2 dünyasında. Bunun için savaş arabalarımızı güçlendirmemiz gerekiyor. Sizlere hemen savaş arabası gövdesi nasıl üretilir bahsedeyim.


Fanta Kampanyası

Herkese selamlar,

Joygame Fanta ile büyük bir iş birliği yaptı. Bu anlaşmanın en büyük kazananı ise yine sizler oldunuz. Sizleri mükemmel hediyeler bekliyor.


Ateş Tilkisi

Selamlar herkese,

MMORPG oyununun kralı Cengizhan'da bir çok binek mevcut. Bildiğini üzere sizlere bunlardan biri olan "Ateş Tilkisi"nden bahsedeceğim.


26 Mayıs 2013 Pazar

[WOB]Birlikler Sizden, Ekipmanlar Bizden!

Selamlar arkadaşlar,

World of Battles dünyası yepyeni bir kampanya ile daha karşınızda. Sahip olduğunuz tüm birlikler ve devler için ihtiyaç duyacağınız ekipmanlara, bu hafta sonu daha da ucuza sahip olabileceksiniz. Sizlere bu kampanyanın detaylarından bahsedeyim.



24 Mayıs Cuma 00:01 ile 26 Mayıs Pazar 23:59 saatleri arasında, tüm birliklerin ve devlerin ekipmanlarına %30 İNDİRİM ile sahip olabilirsiniz. Yani tüm ekipmanlar mevcut cevher fiyatlarından %30 indirimli olarak edinebileceksiniz ve düşmanlarınıza korku salmanız daha kolay olacaktır. Ufak bir hatırlatma birincil ve ikincil silah slotlarında indirim bulunmamaktadır.


Bu fırsat kaçmaz. Siz de hala World of Battles mmorts oyununa başlamadıysanız hemen, world of battles oyna linkine tıklayarak aramıza hızlıca katılıp bu ve bunun gibi bir çok fırsattan faydalanabilirsiniz.

22 Mayıs 2013 Çarşamba

%100 Pazar Parası Bonusu!

Selamlar arkadaşlar,

MMORPG oyunlarının kralı Cengiz Han 2'de oyuncular tarafından çok istenilen Pazar Parası Bonus'u nihayet geldi, çattı! Nakit Mağaza'da yer alan bir çok eşyaya, ekipmana ve bineğe sahip olabileceksiniz. Hanlık Parası çevirileriniz şimdi Pazar Parası kazandırıyor. Sizlere bu kampanyanın detaylarından bahsedeceğim.


Joygame MasterCard %19 Joypara Hediye!


Merhaba arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyasında sizleri sürpriz etkinlikler bekliyor olacak hafta boyunca bizim sosyal ağlardan takip etmeyi unutmayın. Sizlere bu blog konumda Joygame'in yapmış olduğu 19 Mayıs'a özel Joygame ön ödemeli kartlara özel %19 indirimden bahsedeceğim.


19 Mayıs 2013 Pazar

[WOB] Okçu Karşılaştırması


Merhaba Savaş Lordları!

World of Battles bünyesinde barındırdığı taraf, ırk ve sınıflar ile büyük bir çeşitlilik göstermektedir. Bu çeşitlilik içinde doğru kombinasyonu belirlemek ona göre hareket etmek oldukça zahmetli bir iş. Doğru birlikler ile doğru eşyaları buluşturmak buna göre taktik belirlemek oldukça zahmetli bir iş. Bunun için size yardımı olacak hafif ve ağır birlikler arasındaki farklı anlatan bir yazı yazmak istedim.

World of Battles içinde bir çok hafif ve ağır birlik var bunlardan kendi ırkım olan Kara Elfler’ in okçu birliklerini örnek göstererek anlatmak istiyorum.

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Savaş Arabası Parçalarına Bölme Açma ve Cevher İşleme

Selamlar herkese,

Cengiz Han 2 dünyasının yükselen gücü savaş arabalarını anlatmaya bu blog yazımda da devam edeceğim arkadaşlar. Bu kadar sık bu araçlardan bahsetmemin sebebi, Cumartesi günü yapılacak olan İmparatorluk Savaşı'nda savaş arabalarının çok önemli bir yer tutması. Bu hafta ki İmparatorluk Savaşı'nda üç ülke İmparator'a karşı güçlerini birleştirerek onu tahtından etmeye çalışacak. Acaba İmparator bu üç büyük ülkeye karşı ünvanını koruyabilecek mi? Hepsini bu Cumartesi günü 20:00-21:00 arası olacak İmparatorluk Savaşı'nda göreceğiz.

Savaş Arabası Cevherleri

Merhaba arkadaşlar,

MMORPG oyunlarının lideri olan Cengiz Han 2 dünyasında yeni yama heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Sizlere bu blog yazımda savaş arabasına takabileceğiniz cevherlerden bahsedeceğim. Savaş arabanızı çok rahat bir şekilde güçlendirebiliyorsunuz. Savaş arabası cevherlerine Nakit Mağaza'dan (J) ulaşabilirsiniz.


13 Mayıs 2013 Pazartesi

Savaş Arabası Ekipman Üretimi - 2

Merhaba arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyasına yeni gelen yama ile oyuna farklı bir heyecan gelmiş durumda. İmparatorluk savaşı, DYNK sistemi ve savaş arabaları. Savaş arabaları İmparatorluk savaşında önemli bir yer teşkil ediyor. İkinci İmparatorluk savaşından itibaren savaş arabaları aktif olarak rol oynayacak. Gerek kulelerin yıkılması, kapıların kırılması konusunda olmazsa olmaz durumda olacaklar.


9 Mayıs 2013 Perşembe

Savaş Arabası Ekipman Üretimi - 1

Selamlar arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyası gümbür gümbür yeni yama ile geliyor. Yeni savaş arabalarınız ile düşmanlarınıza korku salmaya başladınız. Peki arabalarınızı daha güçlü nasıl yapabilirsiniz? Size bu blog yazımda bundan bahsedeceğim arkadaşlar. Savaş arabamıza 8 adet ekipman takabiliyoruz. Bunları nasıl elde edebileceğinizden bahsetmeye başlıyorum arkadaşlar.


Savaş Arabası Görevi

Merhaba arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyası yeni yama ile karşınızda. Yeni yamanın en önemli parçalarından biri olan "Savaş Arabası Görevi"ni size anlatacağım. Görev gayet basit. Tek yapmanız gereken OOK'lar ile konuşmak. Lafı fazla uzatmadan size nasıl savaş arabası elde edeceğiniz göstereyim.


5 Mayıs 2013 Pazar

Kanlı Sürü Kurtadam Piyadeleri

Herkese merhaba,

Bu blog yazımda sizlere World of Battles mmorts oyununda "Kanlı Sürü Kurtadam Piyadeleri"nin özelliklerinden bahsedeceğim arkadaşlar. Piyade birliği olan bu birlikler okçulara karşı çok büyük bir direnç sağlarlar. Sanki okçu birlikler yokmuş gibi davranabilecek kadar güçlü bir dirence sahipler.


Meydan Okuma Görevleri (BASİT) - 5

Selamlar herkese,

World of Battles mmorts oyununda bu hafta sizlere geçen haftalarda devam ettiğim konunun son blog yazısına gelmiş bulunuyorum. Meydan Okuma Görevleri'nin son iki görevini de bu hafta anlatıp konuyu kapatıyoruz arkadaşlar. Meydan Okuma Görevleri'ni yapmadan çarpışmalara girmemenizi öneririm. Çünkü gerçek çarpışmayı yaşayabileceğiniz, size taktikler verebilecek bir mod. Ekstra olarak da Tecrübe Puanı, Altın ve Cevher kazanmanız mümkün.

2 Mayıs 2013 Perşembe

Saygınlık Dükkanı -1

Herkese merhaba,

Bu hafta ki blog yazımda sizlere Cengizhan oyununda bulunan Saygınlık Dükkanı'nın içeriğinden bahsedeceğim. Bildiğiniz gibi Saygınlık Dükkanı'ndan alabileceğiniz bir çok eşya ve formül bulunuyor. Bunları elde etmek için belirli oranda Saygınlık Puanı'nız olması gerekiyor. Sizlere bunları nasıl elde edeceğinizden bahsedeceğim.

Saygınlık Dükkanı'na Pekin'de bulunan "Sheng Ming" adlı OOK'mız ile konuşarak erişebiliyoruz.

Saygınlık dükkanında elde edebileceklerimiz ile başlıyorum;

Efsanevi Kiyafet, Melek Kıyafeti, Kutsal Set, Şeytani Kıyafet, Cevher Formülleri, İlaç Formülleri, Binek Eğitimi Formülleri, Saygınlık Şekillendirme Formülleri, Saygınlık Zırh Üretimi Formülleri, Saygınlık Zanaatkarlığı Formülleri ve Şeytani Parşömen'lerine ulaşabildiğiniz içeriği çok fazla olan bir dükkan.


Hint Cevher Üreticiliği'nde Seviye 2 Olmak

Merhaba arkadaşlar,

Cengizhan oyununda bir çok meslek mevcut. Bu meslekler oyundaki ihtiyaçlarınızı karşıladığı gibi aynı zamanda para kazanmanıza da yardımcı oluyor. Sizlere bu mesleklerden biri olan Hint Cevher Üreticiliği'nde seviye 2 olmayı anlatacağım. Mesleklerde seviye atlamak gerçekten kolay, bunun için yapmanız gerekenleri anlatmaya başlıyorum.