9 Mayıs 2013 Perşembe

Savaş Arabası Ekipman Üretimi - 1

Selamlar arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyası gümbür gümbür yeni yama ile geliyor. Yeni savaş arabalarınız ile düşmanlarınıza korku salmaya başladınız. Peki arabalarınızı daha güçlü nasıl yapabilirsiniz? Size bu blog yazımda bundan bahsedeceğim arkadaşlar. Savaş arabamıza 8 adet ekipman takabiliyoruz. Bunları nasıl elde edebileceğinizden bahsetmeye başlıyorum arkadaşlar.




İlk yapmanız gereken Savaş Arabası Atölyesine gitmek arkadaşlar. "Savaş Arabası Atölyesi"nde "Zhan Zhi" "Savaş Arabası Ekipman Üretim Ustası"na gitmeniz gerekiyor. "Zhan Zhi" ile konuştuğumuzda karşımıza savaş arabamıza takabileceğimiz tüm ekipman parçalarını görüyoruz.


Üretebileceklerimiz ise;

Ejderha Topu, Zırh, Taban, Aks, Çark, Hassasiyet Ölçüsü, Darbe Aleti, Gözetleme Penceresi. Bu eşyaları üretmek için gerekli olan üç eşyayı elde ettiğimizde istediğimiz parçayı savaş arabamız için üretebiliyoruz.

Mesela Ejderha Topu'nu üretmeye çalışalım. Birinci boşluğa "Ejderha Topu Alt Ünite"sini yerleştiriyoruz. İkinci boşluğa pazardan satın alabileceğimiz "Perçin",  üçüncü boşluğa ise yeni gelen "Balkan Savaş Arabacılığı" mesleği ile üretebileceğimiz "Bronz Atış" malzemesini yerleştirip "ÜRET"e tıklıyoruz. Ve üretimi tamamladığımda "Ejderha Topu Zehir" elde ediyorum.


Bütün savaş ekipmanlarını tamamladığınızda karşınızda hiç kimse duramayacaktır. Sizde vakit kaybetmeden Savaş Arabanızı alıp ekipman üretmeye başlayabilirsiniz. Hala aramıza katılmayan arkadaşlarımız varsa, hemen Cengiz Han'a üye olup Cengiz Han 2 download ederek aramıza katılabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder