2 Mayıs 2013 Perşembe

Saygınlık Dükkanı -1

Herkese merhaba,

Bu hafta ki blog yazımda sizlere Cengizhan oyununda bulunan Saygınlık Dükkanı'nın içeriğinden bahsedeceğim. Bildiğiniz gibi Saygınlık Dükkanı'ndan alabileceğiniz bir çok eşya ve formül bulunuyor. Bunları elde etmek için belirli oranda Saygınlık Puanı'nız olması gerekiyor. Sizlere bunları nasıl elde edeceğinizden bahsedeceğim.

Saygınlık Dükkanı'na Pekin'de bulunan "Sheng Ming" adlı OOK'mız ile konuşarak erişebiliyoruz.

Saygınlık dükkanında elde edebileceklerimiz ile başlıyorum;

Efsanevi Kiyafet, Melek Kıyafeti, Kutsal Set, Şeytani Kıyafet, Cevher Formülleri, İlaç Formülleri, Binek Eğitimi Formülleri, Saygınlık Şekillendirme Formülleri, Saygınlık Zırh Üretimi Formülleri, Saygınlık Zanaatkarlığı Formülleri ve Şeytani Parşömen'lerine ulaşabildiğiniz içeriği çok fazla olan bir dükkan.



İlk olarak Efsanevi Kıyafeti satın alarak başlıyorum. Bunun için gerekli olan Saygınlık Puanı'nı günde iki defa açılan fakat bir defa girebildiğimiz "Antik Kalıntılar" ve geceleri aktif olan 23:00'den itibaren girebildiğimiz "Pekin Kulüp"ten kazanabiliyoruz. Düzenli bir şekilde bunları yapabilirsek setimizi tamamlayacak Saygınlık Puanı'na erişmiş oluyoruz.


Efsanevi Seti alabilmemiz için;

Efsanevi Yay: 10.800 Saygınlık - 40 seviye ve üstü,
Efsanevi Ok: 5.400 Saygınlık - 42 seviye ve üstü,
Efsanevi Savaş Zırhı: 8.700 Saygınlık - 40 seviye ve üstü,
Efsanevi Eldiven: 8.400 Saygınlık - 42 seviye ve üstü,
Efsanevi Çizme: 8.400 Saygınlık - 44 seviye ve üstü olanız gerekiyor.


41.700 Saygınlık Puanı ile setimizi tamamlayıp düşmanlarımıza korku salmaya başlayabiliriz. Bu hafta ki blog yazımın da sonlarına gelirken, Cengizhan oyununu indirmeyenleri de bir an önce aramızda görmek istiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder