13 Mayıs 2013 Pazartesi

Savaş Arabası Ekipman Üretimi - 2

Merhaba arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyasına yeni gelen yama ile oyuna farklı bir heyecan gelmiş durumda. İmparatorluk savaşı, DYNK sistemi ve savaş arabaları. Savaş arabaları İmparatorluk savaşında önemli bir yer teşkil ediyor. İkinci İmparatorluk savaşından itibaren savaş arabaları aktif olarak rol oynayacak. Gerek kulelerin yıkılması, kapıların kırılması konusunda olmazsa olmaz durumda olacaklar.




Sizlere öncelikle ekipman üretimi ile ilgili eşyalara nereden sahip olacağınızdan bahsedeyim.

Ejderha Topu Alt Ünitesi; Saygınlık Dükkanı
Zırh Alt Ünitesi; Onur Dükkanı
Taban Alt Ünitesi; Lonca Dükkani
Aks Alt Ünitesi; Altın Hazine Haritası
Çark Alt Ünitesi; Savaş Alanı Puanı Tüccarı
Hassasiyet Ölçüsü Alt Ünitesi; Savaş Arabası Ekipman Üreticisi
Darbe Aleti Alt Ünitesi; Prestij Dükkanı

Gözetleme Penceresi Alt Ünitesi; Helan Dağı  Kralı'ndan elde edebilirsiniz.



Bu parçaları elde ettiğinizde geriye iki adet daha ekipman gerekiyor. Bunlardan "Perçin"e Cengiz Han 2 Pazar'ından (J) ulaşabilirsiniz.



 Diğer parçamız ise "Bronz Atış". Bu malzemeyi elde etmemiz için "Balkan Savaş Arabacılığı" mesleğini öğrenmiş olmamız gerekiyor. Mesleği öğrendikten sonra formül dükkanından "Bronz Atış" formülünü alıp öğreniyoruz ve 1 adet "Svy. 4 Deri Parçası", 1 adet "Svy. 4 Şekillendirilmiş Metal" karşılığında bir adet "Bronz Atış" elde ediyoruz. Bu üç malzemeyi de tamamladığımızda artık savaş arabamız için ekipman üretebiliriz.


Bu blog yazımın da sonuna gelirken sizlere arabanızı daha güçlü yapmanızı sağlayacak ekipmanları nereden elde edeceğinizi anlatmaya çalıştım. Savaş alanında avantajlı olmak istiyorsanız vakit kaybetmeden üretime başlamalısınız. Hala aramıza katılmayan arkadaşlarımız varsa, hemen Cengiz Han'a üye olup Cengiz Han 2 download ederek aramıza katılabilirsiniz.

                                                    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder