15 Mayıs 2013 Çarşamba

Savaş Arabası Parçalarına Bölme Açma ve Cevher İşleme

Selamlar herkese,

Cengiz Han 2 dünyasının yükselen gücü savaş arabalarını anlatmaya bu blog yazımda da devam edeceğim arkadaşlar. Bu kadar sık bu araçlardan bahsetmemin sebebi, Cumartesi günü yapılacak olan İmparatorluk Savaşı'nda savaş arabalarının çok önemli bir yer tutması. Bu hafta ki İmparatorluk Savaşı'nda üç ülke İmparator'a karşı güçlerini birleştirerek onu tahtından etmeye çalışacak. Acaba İmparator bu üç büyük ülkeye karşı ünvanını koruyabilecek mi? Hepsini bu Cumartesi günü 20:00-21:00 arası olacak İmparatorluk Savaşı'nda göreceğiz.



Sizlere bu blog yazımda savaş arabalarına bölme açma ve açtığınız bölmelere cevher işlemeyi anlatacağım. Savaş arabanıza bölme açmak için "Savaş Arabası Atölyesi"ne gidip içeride ki "Savaş Arabası Montaj Ustası" "Khong Shi" ile konuşmanız gerekiyor.


Savaş arabası ekipmanınıza bölme açmak için "Bölme Açma"ya tıklıyoruz. Açılan işlem yerine de üstte ki bölmeye "Ejderha Topu Zehir"i koyuyoruz ve bizden "Kurpit Balyoz-Ejderha Topu" matkabını istiyor. Bu matkabı elde etmek için "Balkan Savaş Arabacılığı" mesleğinden yardım alıyoruz. Matkap için "1 adet Elmas Kumu" ve "1 adet Kan Taşı Atışı" istiyor bizden. Bu malzemeleri koyup matkabımızı üretiyoruz ve "Ejderha Topu"na ilk bölmeyi açıyoruz. Savaş arabasının tüm ekipmanlarına bölme açmak için "Balkan Savaş Arabacılığı"ndan matkapları elde edebilirsiniz.


Matkaplarımızı elde ettikten sonra yapmamız gereken tek şey bölmeleri açmak. Ve daha sonra da "Savaş Arabası Cevher İşleme"ye geçerek açtığımız bölmelere ihtiyacımız olan cevherleri yerleştirip işlemek.


Savaş arabanızı iyice güçlendirdikten sonra İmparatorluk'a karşı korku salarak savaşı kazanmanız kaçınılmaz olacaktır. Unutmayın savaşı sayısı fazla olan değil, taktiği iyi olan kazanır. Bu hafta ki İmparatorluk Savaşı'nda hepinize bol şans. Hala Cengiz Han oyununa başlamadıysanız hemen Cengiz Han 2 download linkine tıklayarak aramıza katılabilirsiniz. Vakit kaybetmeyin ve bu güzel dünyanın bir parçası olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder