30 Mayıs 2013 Perşembe

Savaş Arabası Gövde Üretimi

Herkese merhaba,

MMORPG oyunlarının açık ara kralı olan Cengiz Han 2'de bu hafta sizlere oyuna yeni yama ile eklenen savaş arabası gövdesini nasıl üreteceğimizden bahsedeceğim. Bildiğiniz üzere savaş arabaları artık çok önemli bir yer teşkil etmekte Cengiz Han 2 dünyasında. Bunun için savaş arabalarımızı güçlendirmemiz gerekiyor. Sizlere hemen savaş arabası gövdesi nasıl üretilir bahsedeyim.




Savaş arabası gövdesi üretmek için öncelikle "Savaş Aracı Atölyesi"ne gitmeniz gerekiyor. Burada "Zhan Shen" "Savaş Arabası Gövde Ustası" ile konuşup "Savaş Arabası Gövde Üretimi"ne tıklıyoruz. Karşımıza 4 adet gövde seçeneği çıkıyor. Bunlar; Rüzgar Kanadı Savaş Arabası, Yer Savaş Arabası, Zırhlı Savaş Arabası ve Pençe Savaş Arabası. Bu gövdelerden istediğimiz gövdeyi seçip "Alaşım Malzemesi"ni koyuyoruz ve üretime başlıyoruz. Gövde üretmek işte bu kadar kolay. Tabii ki ürettiğiniz her gövde bir birinden farklı olarak üretiliyor ve başarısız olma ihtimaliniz var. Ama korkmayın başarısız olduğunuzda "Altın Hazine Haritası Parçası" ile ödüllendiriliyorsunuz. 10 adet "Altın Hazine Parçası" ile istediğiniz bir "Altın Hazine Haritası" elde edebiliyorsunuz.


Savaş arabaları her geçen gün güçleniyor siz de güçlü tarafta olmak istiyorsanız, hemen savaş aracınıza ekipmanlar alıp güçlendirin. Bu ve bunun gibi bir çok yenilikten faydalanmak istiyorsanız, hemen Cengiz Han 2 online indir linkine tıklayıp üye olarak aramıza katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder