5 Mayıs 2013 Pazar

Kanlı Sürü Kurtadam Piyadeleri

Herkese merhaba,

Bu blog yazımda sizlere World of Battles mmorts oyununda "Kanlı Sürü Kurtadam Piyadeleri"nin özelliklerinden bahsedeceğim arkadaşlar. Piyade birliği olan bu birlikler okçulara karşı çok büyük bir direnç sağlarlar. Sanki okçu birlikler yokmuş gibi davranabilecek kadar güçlü bir dirence sahipler.



İnanılmaz güce sahip olan bu birlik kesinlikle ordunuzda bulunması gerekiyor. Tüm birliklere karşı hemen hemen avantajlı olan bu birlik vazgeçilmeziniz olacak. Yeteneklerinden bahsetmeye başlıyorum.

Erime Dirençli


Bu yetenekten başta da bahsettiğim gibi birliğimize saldıran düşman okçu birlikleri yok saymamızı sağlıyor. -95% Erim'li saldırılara karşı az hasar alıyoruz. 

Çifte Hasar


Bu yeteneğimiz de bizim tam bir Terminatör'e çeviriyor. Yakın dövüşte tam tamına %200 fazla hasar vererek düşman birliklerin korkulu rüyası oluyoruz. Hiç bir düşman bu birlik sizde varken sizinle karşılaşmak istemeyecektir.

Vahşi Açlık


Vahşi Açlık yeteneği 25 metre yakınımızda bir düşman birlik varsa, istersek otomatik olarak istersek de düşman birliğe yaklaştığımızda kendimiz aktif edebiliyoruz. Bu yeteneğimiz düşmana daha hızlı bir atak yaparak şaşırtıp, %200 fazla hasar vererek ani bir biçimde yok etmek.

Sizler de böyle bir birliğe sahip olmak istiyorsanız hemen vakit kaybetmeden World of Battles oyna linkine tıklayarak üye olup aramıza katılabilirsiniz. Bu ve buna benzer birliklerin tek hakimi olmak istiyorsanız çabuk olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder