15 Mayıs 2013 Çarşamba

Savaş Arabası Cevherleri

Merhaba arkadaşlar,

MMORPG oyunlarının lideri olan Cengiz Han 2 dünyasında yeni yama heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Sizlere bu blog yazımda savaş arabasına takabileceğiniz cevherlerden bahsedeceğim. Savaş arabanızı çok rahat bir şekilde güçlendirebiliyorsunuz. Savaş arabası cevherlerine Nakit Mağaza'dan (J) ulaşabilirsiniz.


Cevherlerimizin her biri farklı özelliklere sahip ve her ekipmana takılamıyor. Cevherlerimizin en güzel yanı ise geliştirebiliyor olmamız. 5. seviyeye kadar getirebiliyoruz cevherlerimizi. Sizlere cevherlerimizi ve kullanabileceğimiz ekipmanları paylaşıyorum;

Yaşam Enerji Kristali: YP +500 - "Ejder Güllesi, Darbe Aleti, Çark, Değerli Enstrüman"
Saldırı Kehribarı: Saldırı +75 -  "Ejder Güllesi, Darbe Aleti, Çark, Değerli Enstrüman"
Savunma Akiği: Savunma +30 - "Ejder Güllesi, Darbe Aleti, Çark, Değerli Enstrüman"
Kusursuz Çırak Taşı: Felç +2 / YP +50 - "Gözetleme Penceresi, Zırh, Şaft, Taban"
Çeviklik Yeşim Mührü: Kamuflaj +2 / YP +50 - "Gözetleme Penceresi, Zırh, Şaft, Taban"
Patlama Ruh Taşı: Patlama +2 / YP +50 - "Gözetleme Penceresi, Zırh, Şaft, Taban"
Direnç Topazı: Dayanma gücü +2 / YP +50  - "Gözetleme Penceresi, Zırh, Şaft, Taban"

Aldığımız bu cevherleri nasıl geliştireceğimizden bahsedeceğim şimdi de. Cevherlerimizi "Savaş Arabası Atölyesi"nde bulunan "Savaş Arabası Montaj Ustası"ndan geliştirebilirsiniz.


"Kong Shi" ile konuşarak "Savaş Arabası Cevher Birleştirme" sekmesini seçerek "5 adet Svy. 3 Yaşam Enerji Kristali" vererek "1 adet Svy. 4 Yaşam Enerji Kristali" kazanıyoruz. Aynı şekilde 5. seviye ye geliştirirken yapıyoruz. "4 adet Svy 4. Yaşan Enerjisi Kristali" verip "1 adet Svy. 5 Yaşam Enerjisi Kristali" kazanıyoruz. Tabii ki geliştirme yaparken ihtiyacımız olan "Sentez Parçası"nı da unutmuyoruz.


Sizlere cevherleri nereden bulabileceğiniz ve nasıl geliştireceğinizden bahsettim. Artık savaş arabanızı güçlendirip, düşmanlarınıza korku salabilirsiniz. Sizde bu ve bunun gibi yeniliklere sahip olmak istiyorsanız hemen Cengizhan oyununa üye olup aramıza katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder