2 Mayıs 2013 Perşembe

Hint Cevher Üreticiliği'nde Seviye 2 Olmak

Merhaba arkadaşlar,

Cengizhan oyununda bir çok meslek mevcut. Bu meslekler oyundaki ihtiyaçlarınızı karşıladığı gibi aynı zamanda para kazanmanıza da yardımcı oluyor. Sizlere bu mesleklerden biri olan Hint Cevher Üreticiliği'nde seviye 2 olmayı anlatacağım. Mesleklerde seviye atlamak gerçekten kolay, bunun için yapmanız gerekenleri anlatmaya başlıyorum.



İlk yapmanız gereken başkentinizde bulunan Hint Cevher Üreticiliği Uzmanı "Baozhu"ya gitmek. Baozhu ile konuşup Hint Cevher Üreticiliği'ne basıyoruz ve karşımıza çıkan ekranda öğren butonuna basıp mesleği öğreniyoruz.


Artık Hint Cevheri üreticisiyiz. Usta olup olmamak tamamen size kalmış. Şimdi seviye 2 olmak için neler yapacağız onu anlatacağım. Hemen Baozhu ile konuşup meslek formülleri dükkanından seviye 1 formüllerini alıp öğreniyoruz.


Formülleri öğrendikten sonra hemen meslek ekranımızı açıyoruz. "Yetenek" ekranını açıyoruz (K), oradan "Yaşam" bölümüne gelip Hint Cevher Üreticiliği'ni açıyoruz. Burada az önce öğrendiğimiz formüller sıralanmış bir şekilde duruyor.


"Sarı Cevher" ve "Delme Aleti" başlığında ki eşyalar "9" Beceri Puanı verirken "30" Zindelik götürüyor. "Takı Parçası" ise "1" puan verirken "5" Zindelik götürüyor. Ben "İşlenmemiş Şark Topazı" ile mesleğimi kasmaya başlıyorum. Onun için gerekli malzemeler "9 adet İşlenmemiş Cevher" ve "1 adet İşlenmemiş Cevher Parşömeni". İşlenmemiş Cevher Parşömeni'ni genel tüccarlardan satın alabilirsiniz.


İşlenmemiş Şark Topazı ile 150 Beceri Puanı'na ulaştıktan sonra Baozhu'ya giderek seviye 2 ye geliştirebilirsiniz. Meslek seviyesini yükseltmek isterken Zindelik problemi yaşarsanız. Cengiz Han 2 pazarında (J) Zindelik Hapı ya da Zindelik Paketi alıp Zindeliğinizi yeniden kazanabilirsiniz.


Sizler de bu ve bunun gibi bir çok mesleği içinde barındıran Cengizhan oyunu indirmediyseniz, hemen üye olarak aramıza katılabilirsiniz. Cengiz Han 2 dünyasında yenilikler bitmiyor. Sizde bunların bir parçası olmak istiyorsanız acele edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder