31 Temmuz 2013 Çarşamba

Wushu Bebekleri ve Kullanım Alanları

Selamlar arkadaşlar,

Sizlere bu blog yazımda Wushu bebeğinin kullanım alanlarından bahsedeceğim. Wushu Bebeği'ni öldürmek sizinle aynı seviyedeki farklı ülkelerden oyuncular öldürmekle eş değerdir. Normal Onur Puanı ve Hüner Geliştirme Puanı kazanacaksınız. 

Legend Online Joygame'de!

Merhaba arkadaşlar,

İlk olarak, Facebook’ta oynanmaya başlayan Web Tabanlı MMORPG oyunu Legend Online’ı, Türkiye’de Joygame ile oynama şansını yakalamak için hemen Legend Online’a üye olun.


27 Temmuz 2013 Cumartesi

Menkaura'nın Favori Bineği

Merhaba arkadaşlar,

Sizlere bu hafta benim favori bineğim olan Kara Zırhlı Kaplan'ı tanıtacağım. Kara Zırhlı Kaplan etrafına mükemmel bir aura ile ışık saçar. Düşmanlar karşında her zaman bir adım önde olmanızı sağlar, çünkü görünüşüyle korku verir düşmana.


Bu bineği bu kadar sevmemin ve favorim olmasının bir nedeni de He-Man çizgi filminde her sabah izlediğim Atılgan'a benzetmem. Kara Zırhlı Kaplan özellikleri bakımından Cengiz Han 2 dünyasında ki en sağlam binek diyebiliriz. Sınıf gözetmeksizin her sınıfa uygun olan bu binek görüntüsü ve ihtişamı ile savaş alanında sizin her zaman düşmanlarınıza korku salmanızı sağlayacak.


Cengizhan oyununun içinde ki bence en güzel binek olan Kara Zırhlı Kaplan'a sahip olmak istiyorsanız, Cengizhan2 download ederek oyuna başlamanız ve bizim kampanya yapmamızı beklemeniz yeterli. :)

23 Temmuz 2013 Salı

Nadam At Yarışı

Selamlar arkadaşlar,

Yeni yama, yeni oyun içi etkinlik. Nadam At Yarışı her akşam 19:30'da Cengiz Han 2 dünyasında artık sizlerle. Birinci, ikinci ve üçüncü olan kişiler oyun içi ünvan ile ödüllendiriliyor. Ekstra olarak Tecrübe Puanı, Moğol Sikkesi ve At Sikkesi kazanabileceksiniz.


[WOB] Yabanavı

Selamlar arkadaşlar,

World of Battles dünyasında sizlere bu hafta favori birliklerimden olan "Yabanavı" birliğini anlatacağım. Bu birlik Amazon ırkının en güçlü ve fark yaratan birliği diyebilirim. Aktif ve pasif özellikleri ile diğer birlikler arasında fark yaratan, ordunuzun bir parçası yapmak isteyeceğiniz bir birlik.


22 Temmuz 2013 Pazartesi

Cengiz Han 2'de Derebeyi ve Müritleri

Bu hafta size bazı Derebeyi Müritlerinden bahsedeceğim. Biliyorsunuz Cengiz Han 2 dünyasının en büyük baş düşmalarıdır Derebeyleri. Birde bunların müritleri bulunuyor. Bunlar belirli saatlerle Cengiz Han 2 dünyasında belirerek oyuncularımıza bir çok ödül sunmaktadır.



20 Temmuz 2013 Cumartesi

[WOB] Kentor Av Efendileri

Selamlar,

Merhaba arkadaşlar sizlere bu hafta World of Battles oynayanları çok yakından tanıdığı Kentor Av Efendileri'nden bahsedeceğim. Kentor Av Efendileri World of Battles dünyasında en zor elde edilen birliktir. Güçlü, dayanıklı ve düşman birlikler için korkulması gereken bir birliktir.


17 Temmuz 2013 Çarşamba

Fetih Puanı

Merhaba arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyası yepyeni bir yama ile karşınızda. Yeni yama da oyuna yeni eklenen Cadiz Limanı ve Cadiz Limanı'ndan kazanacaklarınızdan bahsedeceğim sizlere. Cadiz Limanı'nda yapabileceğiniz 5 adet görev mevcut. Bu 5 görev sizlere "Fetih Puanı" ve "Şeref Amblemi" kazandıracak.


15 Temmuz 2013 Pazartesi

PayPal Artık Joygame'de!

Merhaba arkadaşlar,

Joygame sizler için yepyeni bir güvenli ödeme sistemini aktif etti. İnternetten güvenli alışverişin vazgeçilmez adresi Paypal artık Joygame’de. Üstelik Paypal kullanarak yaptığın alışverişlerde %10 bonus Joypara Joygame'den size anında hediye.

Hazine Mağarası Görevi'nin Önemi

Merhaba arkadaşlar,

Bu blog yazımda Cengizhan'da günlük olarak olmazsa olmaz Hazine Mağarası görevinin öneminden bahsetmeye çalışacağım.

Hazine Mağarası'na girmek için öncelikle başkentte bulunan giriş sorumlularına gitmeniz gerekiyor.


World of Battles Büyüyor!

World of Battles MMORTS dünyası, yepyeni içeriklere kavuşacak. Hem görsellik açısından hem de oynanabilirlik olarak yeni usta birlikler, sistemler ve düzeltmeler üzerinde çalışılmaktadır. Şuan için aşağıda detaylarında bahsedeceğimiz içeriklerin, geliş tarihi henüz belli değildir.

Yeni Oyun Modu: Akın Oyunu

Bir takımın saldıran diğer bir takımın ise savunan rolünü üstleneceği bir oyun modu, World of Battles'ta sizlerle olacak. Oyunun amacı, harita üzerindeki belirli sayıda yer alan flamaların korunması ya da ele geçirilmezi üzerine olacaktır. Detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Ağır Silahlar

Yapılacak olan bu yeni güncellemede üç yeni birlik görebileceksiniz. World of Battles'ın ilk ağır silahları bu güncelleme ile birlikte sizlerle olacaktır.


8 Temmuz 2013 Pazartesi

1 Temmuz 2013 Pazartesi

30 Haziran Mayinna Kampanyası

Selamlar herkese,

MMORPG oyunu denince ilk akla gelen oyun olan CengizHan bu hafta da sizleri düşündü. Herkesin merakla beklediği bir çok binek sizlerin beğenisine sunuldu. Her sınıfa ve her keseye uygun bu binekleri 30 Haziran Pazar günü Mayinna üzerinden elde edebileceksiniz. Unutmayın sadece 1 gününüz var bu binekleri elde etmeniz için. Siz karar verdiğinizde her şey için çok geç olabilir o yüzden vakit kaybetmeden seçiminizi yapın.

[WoB] Dünya Haritası

Herkese selamlar,

World of Battles oyunu'nda savaşlar, kıran kırana mücadeleler devam ediyor. Savaşlar devam ettikçe ordular gelişiyor, seviyeler artıyor. Yeni özellikler, yeni birimler kazanıyorsunuz. Bunların bazılarını altınla tedarik edebilirken bazıları için cevher gerekmektedir. Peki cevheri oyun içinde kazanabilir misiniz?

Cevabı, yazımın devamında yer almaktadır.