17 Temmuz 2013 Çarşamba

Fetih Puanı

Merhaba arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyası yepyeni bir yama ile karşınızda. Yeni yama da oyuna yeni eklenen Cadiz Limanı ve Cadiz Limanı'ndan kazanacaklarınızdan bahsedeceğim sizlere. Cadiz Limanı'nda yapabileceğiniz 5 adet görev mevcut. Bu 5 görev sizlere "Fetih Puanı" ve "Şeref Amblemi" kazandıracak.



5 adet görev veren OOK'mız mevcut Cadiz Limanı'nda. Her yaptığınız görev size "3 Fetih Puanı" ve "1 adet Şeref Amblemi" kazandıracak. Ayrıca Arka Bahçe görevlerinde ki gibi 5 adet paket mevcut. Lonca Katkısı Paketi, Tecrübe Paketi, Onur Hediye Paketi, Hüner Hediye Paketi ve Moğol Sikkesi Hediye Paketi.


Kazandığımız "Fetih Puanları" ve "Şeref Amblemi" ile Pekin'e eklenen Fetih Dükkanı'ndan alışveriş yapabileceksiniz. Fetih Dükkanı yeni gelen Akdeniz Cevher Ustası'nda kullanabileceğiniz eşyalar satmakta. Mitsel Kum'lar, Akdeniz Oyması ve Akdeniz Kayası alabileceksiniz Fetih Puan'larınız ile. Akdeniz Cevher Ustası cevherlerinizi geliştirip daha güçlü olmanızı sağlayacak bir çok özellik kazandırmakta size.



















Sizlere yeni yamaları anlatmaya Cengiz Han 2 ekibi olarak devam edeceğiz. Hala Cengizhan oyununa başlamadıysanız, hemen Cengizhan2 download linkine tıklayarak oyuna başlayabilirsiniz. Bizi takipte kalın. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder