23 Temmuz 2013 Salı

Nadam At Yarışı

Selamlar arkadaşlar,

Yeni yama, yeni oyun içi etkinlik. Nadam At Yarışı her akşam 19:30'da Cengiz Han 2 dünyasında artık sizlerle. Birinci, ikinci ve üçüncü olan kişiler oyun içi ünvan ile ödüllendiriliyor. Ekstra olarak Tecrübe Puanı, Moğol Sikkesi ve At Sikkesi kazanabileceksiniz.




Görevi aldıktan sonra sizi 1. noktaya yönlendirerek yarışı başlatıyor Nadam Hakemi. Toplamda gitmeniz gereken 24. nokta mevcut.


Bu noktalara giderken yolda karşımıza "Flama"lar çıkabiliyor. Bu flamalara tıklayarak ekstra hız veya diğer yarışa katılmış arkadaşlarımızı bir süre durduracak bir özellik kullanmamızı sağlıyor.


Önce başladım ve artık beni kimse durduramaz diye düşünmeyin. Yarış esnasında yolunuzu kesip sizi durdurmak isteyecek "At Hırsızı" baş düşmanı bulunmakta. Farklı haritalarda bir çok noktada çıkabilmekte bu baş düşman.


Her türlü zorluğu ve engeli aşıp ilk 3 arasında son OOK'ya ulaşabilirseniz. Sizi çok güzel bir ünvan ile ödüllendiriyor ve belirli bir süre bu ünvanı kullanmanızı mümkün kılıyor.


Gayet eğlenceli ve kolay olan Nadam At Yarışı, Cengiz Han 2 dünyasına farklı bir tat katacağı kesin. Siz de MMORPG oyunu denilince ilk akla gelen Cengizhan oyunu indirmediyseniz, linke tıklayarak hızlı bir şekilde aramıza katılabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder