1 Temmuz 2013 Pazartesi

30 Haziran Mayinna Kampanyası

Selamlar herkese,

MMORPG oyunu denince ilk akla gelen oyun olan CengizHan bu hafta da sizleri düşündü. Herkesin merakla beklediği bir çok binek sizlerin beğenisine sunuldu. Her sınıfa ve her keseye uygun bu binekleri 30 Haziran Pazar günü Mayinna üzerinden elde edebileceksiniz. Unutmayın sadece 1 gününüz var bu binekleri elde etmeniz için. Siz karar verdiğinizde her şey için çok geç olabilir o yüzden vakit kaybetmeden seçiminizi yapın.


Zehirli Akrep


50 seviye bineği olan Zehirli Akrep'e 50 Gümüş Hanlık Parası karşılığında Mayinna'dan sahip olabilirsiniz. Binek ile birlikte 10 adet Evrim Parşömeni'de HEDİYE! Zehirli Akrep'ten en fazla 2 adet satın alabilirsiniz.

Kara Boynuz



80 seviye bineği olan Kara Boynuz'a 500 Gümüş Hanlık Parası karşılığında Mayinna'dan sahip olabilirsiniz. Binek ile birlikte 10 adet Mükemmellik Külliyatı'da HEDİYE! Kara Boynuz'dan en fazla 2 adet satın alabilirsiniz. 

Fırtına Boynuz


80 seviye bineği olan Fırtına Boynuz'una 1 Altın Hanlık Parası karşılığında Mayinna'dan sahip olabilirsiniz. Binek ile birlikte 10 adet Mükemmellik Külliyatı'da HEDİYE! Fırtına Boynuzu'ndan en fazla 2 adet satın alabilirsiniz. 

Altın Aslan


80 seviye bineği olan Altın Aslan'a 1,5 Altın Hanlık Parası karşılığında Mayinna'dan sahip olabilirsiniz. Binek ile birlikte 10 adet Mükemmellik Külliyatı'da HEDİYE! Altın Aslan'dan en fazla 2 adet satın alabilirsiniz. 

Her seviyeye uygun bu 4 bineğe aynı gün içinde Mayinna'dan ulaşabilirsiniz. Bu fırsat tekrar gelmeyebilir. Pişman olmamak için 30 Haziran tarihinde tüm işlerinizi bir kenara bırakarak, Cengiz Han 2 dünyasına giriş yapmayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder