15 Temmuz 2013 Pazartesi

PayPal Artık Joygame'de!

Merhaba arkadaşlar,

Joygame sizler için yepyeni bir güvenli ödeme sistemini aktif etti. İnternetten güvenli alışverişin vazgeçilmez adresi Paypal artık Joygame’de. Üstelik Paypal kullanarak yaptığın alışverişlerde %10 bonus Joypara Joygame'den size anında hediye.


Paypal nedir?

Her alışverişte cüzdanını aramak, kart bilgilerini girmek sıkıcı ve yorucudur. PayPal'ı tüm internet ödemelerinde, bilgilerini güvenle saklayan bir dijital cüzdan olarak düşün. Alışveriş yapmak istediğinde kart bilgilerini hatırlamak ve paylaşmak zorunda değilsin. Tek ihtiyacın olan e-posta adresin ve PayPal şifren. İster PayPal bakiyenle, ister banka ya da kredi kartınla ödemeni yapabilirsin.

%10 Bonus Joypara hediyeli  

Paypal ödeme kanalını kullanarak yapacağın tüm Joypara alışverişlerinde, ödeme yaptığın miktarın %10’u kadar Joypara anında hesabında!

Paypal’dan nasıl hesap açılır? 

Paypal’dan hesap açmak çok kolay. www.paypal.com adresini tıkla, kredi kartı veya banka kartını ve istenilen diğer bilgileri 1 defaya mahsus olmak üzere doldur. Sonrasında e-mail adresin ve şifren ile güvenle alışverişini gerçekleştir.

Paypal neden güvenli ve kolay? 

Güvenli ve kolay internet alışverişi denilince dünyada ilk akla gelen isim Paypal. Peki neden?

            GÜVENLİ ÇÜNKÜ…

•    Paypal, kart numaralarını ya da herhangi bir kişisel bilgini hiçbir şekilde alışveriş yaptığın şirketlerle paylaşmıyor.
•    Paypal, lider veri şifreleme teknolojilerinden faydalanıyor ve dolandırıcılığa karşı 7/ 24 çalışan özel uzman ekipleri ile işlemlerini her zaman güvende tutuyor. Ayrıca alışverişlerin PayPal Alıcı Koruması ile koruma altında!

             KOLAY ÇÜNKÜ… 

•    Paypal’a üye olmak seni hiç uğraştırmıyor.
•    Kredi veya banka kartını 1 defaya mahsus olmak üzere Paypal’a giriyorsun. Sonrasında alışverişlerini email adresinle ve Paypal şifrenle gerçekleştiriyorsun.
•    Paypal’ın sağlam altyapısı sayesinde işlemlerin çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor.

Siz de Paypal ödeme sistemini kullanarak Cengiz Han için Hanlık Parası yükleyebilir. Yüklediğiniz Hanlık Parası'nı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Cengiz Han 2 dünyasına hala giriş yapmadıysanız, Cengiz Han 2 download ederek aramıza katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder