15 Temmuz 2013 Pazartesi

World of Battles Büyüyor!

World of Battles MMORTS dünyası, yepyeni içeriklere kavuşacak. Hem görsellik açısından hem de oynanabilirlik olarak yeni usta birlikler, sistemler ve düzeltmeler üzerinde çalışılmaktadır. Şuan için aşağıda detaylarında bahsedeceğimiz içeriklerin, geliş tarihi henüz belli değildir.

Yeni Oyun Modu: Akın Oyunu

Bir takımın saldıran diğer bir takımın ise savunan rolünü üstleneceği bir oyun modu, World of Battles'ta sizlerle olacak. Oyunun amacı, harita üzerindeki belirli sayıda yer alan flamaların korunması ya da ele geçirilmezi üzerine olacaktır. Detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Ağır Silahlar

Yapılacak olan bu yeni güncellemede üç yeni birlik görebileceksiniz. World of Battles'ın ilk ağır silahları bu güncelleme ile birlikte sizlerle olacaktır.




Bu silahlar, duvarları ve evleri yıkarak haritalarda yeni yollar ve geçitler açabileceklerdir. Bunun dışında bu birlikler, savaş sisi içerisine atış yaparak sıçrama etkili hasar verebiliyor olacaklar.

Devler'e ve savaş alanındaki nesnelere %200, doğrudan bir darbede %100 ve sıçrama hasarı olarak da %50 hasar verebilecekler. Bu silahların ıskalama olasılıklarını da unutmamak gerekiyor.

Yeni Usta Birlikler


Bu güncelleme ile birlikte üç yeni usta birlik sizlerle olacaktır. Usta birliklerin ekleneceği ırklar; Yaşayan Ölüler, Barbarlar ve Kara Elfler'dir.

Çarpışmalardan Kaçanlar

Güncelleme ile birlikte çarpışma içerisinden kaçan, çarpışmayı ter eden takımlar bir mağlubiyet alırken diğer takım galip sayılacaktır.

Elfler ve uçan birlikler üzerine de çalışmalar devam etmektedir. Görsel kalite ve oyun içi oynanabilirlik konusunda tüm çalışmalar tamamlandıktan sonra, Elfler ve uçan birlikler de sizlerle olacaktır.

Sizlerde bu birliklere sahip olmak istiyorsanız World of Battles oyna linkine tıklayarak aramıza katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder