8 Temmuz 2013 Pazartesi

Battlefield Heroes

Merhaba arkadaşlar,




Electronic Arts tarafından geliştirilmiş ödüllü FPS oyunu ‘’Battlefield Heroes’’ artık Joygame farkıyla sizlerin hizmetinde. Tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Battlefield Heroes, muhteşem animasyon grafikleri ile kendinizi II. Dünya savaşı içinde bulacaksınız. Ummadığnız kadar komiklik eğlence ve aksiyon Battlefield Heroes ile sizleri bekliyor. FPS oyunlarının çoğunda olmayan yüksek eğlence faktörü Battlefield Heroes'ta mevcut. Çok fazla çeşit ve aksiyon sizinle olacak. Bir çok karakter seçeneği mevcut oyunda. Ayrıca Premium üyelik alarak fazladan Tecrübe Puanı, VP ve ücretsiz berber hakkınız oluyor.



Battlefield'de birden çok araç kullanma yeteneğine sahip olacaksınız. Tank, uçak ve ufak araçları kullanabileceksiniz. Görsel olarak çok tatmin edici bir oyun olan Battlefield Heroes'ta eğlenceli vakit geçirmeniz için her şey düşünülmüş durumda.

Cengiz Han 2 dünyası sizi her zaman bekliyor olacak. Cengiz Han 2 download linkine tıklayarak hala aramıza katılmadıysanız hızlıca katılabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder