23 Temmuz 2013 Salı

[WOB] Yabanavı

Selamlar arkadaşlar,

World of Battles dünyasında sizlere bu hafta favori birliklerimden olan "Yabanavı" birliğini anlatacağım. Bu birlik Amazon ırkının en güçlü ve fark yaratan birliği diyebilirim. Aktif ve pasif özellikleri ile diğer birlikler arasında fark yaratan, ordunuzun bir parçası yapmak isteyeceğiniz bir birlik.


Yabanavı birliği bir birliği kovalamaya başlamışsa bilin ki o birliğin kaçamayacağı kesindir. Yabanavı birliği, hiç bir düşmanın kaçamayacağı, yüksek hızlı süvari saldırılarında uzmanlaşmış bir birliktir. Savaş alanında ilerleme konusunda o kadar ustadırlar ki takımdaki diğer dost birlikler kendi hızlarının da arttığını hisseder.

Yetenekleri;

Hızın Çağrısı: 3 seviyeden oluşan bu yetenek +10%, +15% ve +20% hız artışı vermektedir. Güç puanınızla orantılı olarak seviyeniz artmaktadır.

Koşu: 3 seviyeden oluşmaktadır bu yeteneğimiz de. 15, 18, ve 21 saniye bekleme süre ile %135 hız artışı sağlamaktadır. Her seviyede bekleme süresi de 30, 25 ve 20 sn olarak değişmektedir.

Eyerde Doğmuş: Eyerde doğup, eyerde büyüyen Amazonlar hızlı koşmada ustadırlar +2'ye kadar hız elde edebilirler.


Siz de bu müthiş birlik gibi birliklere sahip olmak istiyorsanız, WoB üye olup World of Battles indirerek aramıza katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder