25 Haziran 2013 Salı

Cengiz Han 2 Büyük Savaş

Herkese selamlar,
Cengiz Han dünyasında sizlerin daha iyi vakit geçirmesi için bir çok savaş mevcut. Bunlardan biri de Büyük Savaş iki haftada bir cumartesi günleri saat 14:30 -15:00 arası yapılan bir savaştır. Savaş saati Wei Hai Limanı’ndan ışınlanıp Arka Bahçe'ye geçebilirsiniz.

24 Haziran 2013 Pazartesi

[WoB] Kaya Lordları

Selamlar arkadaşlar,

Bu blog yazımda size World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'nde Kaya Lordları'nın özelliklerinden bahsedeceğim.

Lonca İç İşleri

Merhaba,

MMORPG oyununun kralı Cengizhan görev bakımından çok dolu içeriğe sahip bir oyun. Görevler arasında kaybolmak mümkün sizlere bu görevlerden lonca görevlerinin bazılarını açıklayacağım. Her ülkenin başkentinde bulunan Lonca Görev Dağıtıcısı'ndan görevlerin tamamına erişmeniz mümkün.

Yeni Binekler ve Videoları

Merhaba herkese,

Cengiz Han dünyasının en yeni sürprizi oyuna yeni eklenen binekleri sizin beğeninize sunuldu. Tüm binekler hakkında yorumlar çok olumluydu. Cengiz han 2 ekibi sizler için yoğun uğraşlarla her sınıfa uygun binekleri sizin kullanımınıza sunmaya çalıştı. Sizlere bu bineklerin videolarını ve ufak bilgilerini paylaşarak devam edeceğim.

Cehennem Ejderi;

Aranel'in en favori bineği olan bu binek özelliklerinden çok görüntüsüyle, ihtişamıyla sizlerin dikkatini çekiyor. Özellikleriyle de fark yaratabileceğiniz bu bineğe sahip olanlar artık çok şanslı.

16 Haziran 2013 Pazar

Kara Ejder vs Kırmızı Ejder

Herkese selamlar arkadaşlar,

Bu hafta yeni yama ile Cengiz Han dünyasında satışa çıkan bineklerimizden biri Kara Ejder ile daha önce oyunumuzda bulunan Kırmızı Ejder'i karşılaştıracağım size. Kara Ejder, Kırmızı Ejder'in gelişmiş versiyonu olarak özellikleri güncellenerek oyunumuza eklenmiş bulunmakta.

15 Haziran 2013 Cumartesi

Arka Bahçe Görevleri

Herkese Merhaba,

MMORPG oyununun kralı olan Cengizhan'da ki bu blog yazımda sizlere Arka Bahçe görevlerinden bahsedeceğim arkadaşlar. Arka Bahçe görevleri ilk geldiği zamanlarda düşük seviyede olan oyuncularımız görevleri yapamadıkları ile ilgili çok şikayet ediyorlardı. Şimdilerde Arka Bahçe'de gezdiğimde eski kalabalıklığını yitirmiş durumda olduğunu ve düşük seviye arkadaşların görevleri rahatlıkla yaptığını görebiliyorum. Sizlere görevlerden bahsedeyim arkadaşlar.


11 Haziran 2013 Salı

[WOB] Arkadaşını Davet Eden Kazanıyor!

Merhaba,

World of Battles müthiş bir kampanya ile karşınızda. Daha önce Cengiz Han 2'yi takip eden arkadaşlarımız bu kampanyayı biliyordur. Artık World of Battles üye olup arkadaşını davet edenler kazanıyor. Yapmanız gerekenleri ve neler kazanacağınızı anlatacağım size.


10 Haziran 2013 Pazartesi

Menkaura'nın Favori Kıyafeti

Herkese selamlar,

Cengizhan dünyasından yeni bir blog yazısıyla sizler ile birlikteyim. Bu blog yazımda oyunda seviye gözetmeksizin herkesin kullandığı kıyafet çeşitlerinden, benim favorimi anlatacağım arkadaşlar. Benim favori kıyafetim "Aşık Kıyafeti". Şekil olarak gayet farklı ve güzel geliyor. :)


5 Haziran 2013 Çarşamba

Cengiz Han 2 Yeni Nesil Binekler

Selamlar arkadaşlar,

MMORPG oyunları arasında fark yaratan ve bu konuda lider olan Cengiz Han 2 yeni nesil bineklerini gün yüzüne çıkardı. Bildiğiniz üzere Cengiz Han 2 dünyasında binekler çok önemli bir yere sahip. Hem görsel olarak hemde size kattığı özellikler olarak vazgeçilmez diyebiliriz. Yeni nesil binekler sizler için özellikleri daha güçlendirilmiş ve sizler için farklı şekillere sokulmuştur.


Menkaura'nın Favori Savaş Arabası ve Ekipmanları

Merhaba arkadaşlar,

Cengiz Han'da bu hafta sizlere favori savaş arabamı ve ekipmanlarımı anlatacağım arkadaşlar. Savaş arabalarının önemi giderek belli oluyor arkadaşlar. İmparatorluk savaşı olsun, ileride gelecek broşlar olsun bunlara sahip olmak için Savaş Arabası Onur Puanı'na ihtiyacınız var. Bunu elde etmek için de savaş arabanızı kuvvetlendirip, diğer oyunculara karşı fark yaratmanız gerekiyor.