24 Haziran 2013 Pazartesi

Yeni Binekler ve Videoları

Merhaba herkese,

Cengiz Han dünyasının en yeni sürprizi oyuna yeni eklenen binekleri sizin beğeninize sunuldu. Tüm binekler hakkında yorumlar çok olumluydu. Cengiz han 2 ekibi sizler için yoğun uğraşlarla her sınıfa uygun binekleri sizin kullanımınıza sunmaya çalıştı. Sizlere bu bineklerin videolarını ve ufak bilgilerini paylaşarak devam edeceğim.

Cehennem Ejderi;

Aranel'in en favori bineği olan bu binek özelliklerinden çok görüntüsüyle, ihtişamıyla sizlerin dikkatini çekiyor. Özellikleriyle de fark yaratabileceğiniz bu bineğe sahip olanlar artık çok şanslı.




Yeşimtaşı Kartalı;

Yeşimtaşı Kartalı düşük seviye arkadaşlarımız için özel olarak tasarlanmış bir binek. Görsel olarak yüksek seviye bir binek gibi ve gayet gösterişli. Her sınıfa uygun olan bu bineği kaçırmış olmanıza üzülürüm. :)




Kara Ejder;

Kara Ejder, Kırmızı Ejder'in gelişmiş versiyonu diyebiliriz. Özellik olarak daha gelişmiş bir binek ve biraz daha büyük. Güç bineği diyebileceğimiz bir binek. Güç ihtiyacı olanların kaçırmaması gereken bir binekti umarım gerekli ilgiyi görmüştür.



Sizde bu ve buna benzer bir çok bineğe sahip olmak istiyorsanız hemen, cengiz han 2 download ederek aramıza katılmanız yeterli. Haydi vakit kaybetmeden Cengiz Han 2'nin büyülü dünyasına katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder