24 Haziran 2013 Pazartesi

[WoB] Kaya Lordları

Selamlar arkadaşlar,

Bu blog yazımda size World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'nde Kaya Lordları'nın özelliklerinden bahsedeceğim.


Bu kudretli savaşçılar, ağır piyadelerin en dayanıklı olanlarındandır. Kimseye bahşedilmemiş özellikleri onları diğer birliklerden ayıran özellikleridir. Zor durumda olan müttefik birlikler için Kaya Formu yeteneği imdatlarına yetişmektedir.

Cüceler ırkında olan Kaya Lordları, usta bir birlik olup müttefik birlikler için imdat çekici gibidir.


Yetenek: KAYA FORMU


"Kaya Formu" yeteneğini kullanan birlik belirli bir süre için verilen bütün hasarın alınmamasını sağlar. Bu özelliği elde etmek için yıllarca bu alanda çalışmış olan Kaya Lordları, sonunda istedikleri seviyeye gelmiş bulunuyorlar. 3 seviyeden oluşan Kaya Formu 1.seviyede 15 saniye, 2.seviyede 17 saniye, 3.seviyede ise 20 saniye Kaya Formu'nun etkisinde kalıyorlar. Bu formun etkisindeki birlik hareket ettirilirse, Kaya Formu'nun verdiği dokunulmazlık formundan da çıkmış olur.


Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Halen World of Battles üye olmayanların hızlıca World of Battles yükleyerek, aramıza katılmalarını bekliyoruz. World of Battles oyununa bağımlı olmamak elde değil. Her yeni çarpışma sizi dahada oyunun içine çekip ustalaştırıyor. Belki bir gün beraber aynı saflarda çarpışabiliriz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder