5 Haziran 2013 Çarşamba

Cengiz Han 2 Yeni Nesil Binekler

Selamlar arkadaşlar,

MMORPG oyunları arasında fark yaratan ve bu konuda lider olan Cengiz Han 2 yeni nesil bineklerini gün yüzüne çıkardı. Bildiğiniz üzere Cengiz Han 2 dünyasında binekler çok önemli bir yere sahip. Hem görsel olarak hemde size kattığı özellikler olarak vazgeçilmez diyebiliriz. Yeni nesil binekler sizler için özellikleri daha güçlendirilmiş ve sizler için farklı şekillere sokulmuştur.




Yukarıda göreceğiniz gibi daha önce oyunda bulunan bineklerimizi görsel olarak biraz değiştirdik ve bu bineklerin özelliklerini daha da arttırdık. Bu arada Aranel'in hakkını vermemiz lazım çok uğraştı sizler için.  Her sınıfa özel bineğimiz mevcut, herkesin işine yarayacak yani arkadaşlar bu binekler. Savaş alanında fark yaratıp düşmanlarınıza korku salmanız da size yardımcı olacaktır. Yeni bineklerin ayrıntılı görselleri için buraya tıklamanız yeterli. Aralarında en çok beğendiğim "Karakun" oldu. İsim babası ürün müdürümüz sayın Mullrian'dır. Görsel olarak gayet başarılı bir binek oldu bence. Diğer bineklerimiz de gayet başarılı tabii ki.

Sizlerde bu ve bunun gibi bir çok yeni nesil bineğe sahip olmak istiyorsanız hemen, Cengiz Han 2 online indir linkine tıklayıp aramıza katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder