5 Haziran 2013 Çarşamba

Menkaura'nın Favori Savaş Arabası ve Ekipmanları

Merhaba arkadaşlar,

Cengiz Han'da bu hafta sizlere favori savaş arabamı ve ekipmanlarımı anlatacağım arkadaşlar. Savaş arabalarının önemi giderek belli oluyor arkadaşlar. İmparatorluk savaşı olsun, ileride gelecek broşlar olsun bunlara sahip olmak için Savaş Arabası Onur Puanı'na ihtiyacınız var. Bunu elde etmek için de savaş arabanızı kuvvetlendirip, diğer oyunculara karşı fark yaratmanız gerekiyor.



Favori savaş arabam sizlerin henüz kullanmaya başlamadığınız görsel olarak çok hoşuma giden "QQ ViP Seçkin Savaş Arabası". İhtiyacım olan her şeyi bana sağlıyor Saldırı, Savunma, YP, Enerji, Yük Dayanıklılığı, Elektrik Enerjisi. Görsel olarak da çok tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. Ekipman olarak da "Özel" ekipman serisini kullanıyorum. Örnek olarak "Ejderha Topu - Özel".


Saldırı ağırlıklı bir savaş aracı yapmaya çalıştım. Saldırı olarak çok yüksek puanım mevcut tabii bunda kullandığım cevherlerinde faydası oldu. Tüm bölmelerim açık ve seviye 5 cevherler kullandım. "Özel" ekipman serisi kullanmamın sebebi her özelliği dengeli bir biçimde almam. Sizlerde savaş arabalarınız güçlendirip karşılaştığınız tüm araçları yenerek onur puanı kasmanız mümkün.

Güçlü bir savaş arabasına sahip olmak istiyorsanız hemen, Cengiz Han 2 download linkine tıklayarak aramıza katılabilirsiniz. Haydi vakit kaybetmeyin sizleri bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder