15 Haziran 2013 Cumartesi

Arka Bahçe Görevleri

Herkese Merhaba,

MMORPG oyununun kralı olan Cengizhan'da ki bu blog yazımda sizlere Arka Bahçe görevlerinden bahsedeceğim arkadaşlar. Arka Bahçe görevleri ilk geldiği zamanlarda düşük seviyede olan oyuncularımız görevleri yapamadıkları ile ilgili çok şikayet ediyorlardı. Şimdilerde Arka Bahçe'de gezdiğimde eski kalabalıklığını yitirmiş durumda olduğunu ve düşük seviye arkadaşların görevleri rahatlıkla yaptığını görebiliyorum. Sizlere görevlerden bahsedeyim arkadaşlar.




1. Görev: [Qidan Vergileri] Yelu Rong Koordinat : 475,390


Bu görevde bir Da Vinci'nin uçuş makinesine binip otomatik olarak görevin biteceği koordinata gidiyor. Görev yerine varınca siz görevi teslim ediyorsunuz ve size seviyenize göre tecrübe ve seçebileceğiniz 5 farklı paket öneriyor. Bu paketlerden istediğimizi seçip görevi tamamlıyoruz.

2. Görev: [Ulusal Vergi Toplama] Nazruch Koordinat : 237,142


Bu görevde ise size bir savaş arabası veriyor bu savaş arabasını (150,339) koordinatına götürüyorsunuz.Savaş arabasını teslim edip yine size seviyenize göre tecrübe ve seçebileceğiniz 5 farklı paket öneriyor. Bu paketlerden istediğimizi seçip görevi tamamlıyoruz.

3. Görev: [Seri İnziva] Kuozhen (Geri Hamle) Koordinat : 150,340


Bu görevde sizin karakteriniz kamuflaj giyerek görevi teslim etmenizi istiyor. Size verdiği koordinata gidip görevi veriyorsunuz. Size seviyenize göre tecrübe ve seçebileceğiniz 5 farklı paket öneriyor. Bu paketlerden istediğimizi seçip görevi tamamlıyoruz.

4. Görev Üstünlük Savaşı (Irka göre)


Bu görevde size verdiği "Moğol Gözcüsü,Rus Gözcüsü,Türk Gözcüsü,Pers Gözcüsü" sizin ırkınız ne ise her gün 3 ülkeden birini verir. Ve bu görevde size verdiği gözcünün koordinatına gidiyorsunuz. Gittikten sonra orada ki gözcüyü öldürüp sizden istenen malzemeleri topluyorsunuz. Malzemeler öldürdüğünüz gözcünün çevresinde bulunuyor.

Sizlere Arka Bahçe'de yapabileceğiniz görevleri anlattım. Sizde bu görevleri yaparak "Lonca Katkısı Paketi", "Tecrübe Paketi", "Onur Hediye Paketi", "Hüner Hediye Paketi" ya da "Moğol Sikkesi Hediye Paketi" kazanabilirsiniz. Bir sonra ki blog yazımda görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder