25 Şubat 2013 Pazartesi

Gıda Malzemelerinin Önemi

Merhaba,

Yeni bir blog yazısıyla karşınızdayım. Bugün size Cengiz Han 2 dünyasında gıda malzemelerinin önemini ve arasındaki farkları anlatmaya çalışacağım.




World of Battles Vahşiler Tarafı Devleri


Merhaba,
Bugün ki blog yazımda sizlere World of Battles Orta Çağ’ın Çöküşü'nde devlere kaldığım yerden devam ediyorum. Vahşiler tarafının acımasız ve korkunç devlerini anlatmaya çalışacağım.

BARBARLAR


World of Battles İyiler Tarafı Devleri

Merhaba,

Yeni bir blog yazımla karşınızdayım. World of Battles dünyası sizin sayenizde giderek büyüyor. Hala aramıza katılmadıysanız geç değil. World of Battles indirerek aramıza katılabilirsiniz. Size bugün orduların vazgeçilmezi , İyiler tarafının devlerini anlatacağım.

İNSANLAR


23 Şubat 2013 Cumartesi

World of Battles Kötüler Tarafı Devleri


Merhaba,

Bugün ki blog yazımda sizlere World of Battles Orta Çağ’ın Çöküşü'nde düşman orduya korku, kendi ordusuna güven veren devlerin yerini ve özelliklerini anlatacağım. Devler orduların vazgeçilmezi olmazsa olmazıdır. Yüksek yaşam puanı ve saldırı gücüyle hem diğer birlikleri oyalayıp hem de hatırı sayılır hasarlar verecektir.

KARA ELFLER


Pekin Kulüp Görevi

Merhaba,Bu blog yazımda size Cengiz Han 2'de bulunan Çevrimdışı Dans görevinin nasıl yapıldığını anlatacağım. 40 seviyeye ulaştığımızda “Boa Dating”den Pekinde Eğlence I görevini alıyoruz. Görevi tamamladığımızda ödül olarak 20 adet Çikolatalı Süt kazanıyoruz. 



Günlük İşleyişte Kullanılan Eşyalar - 1


Merhaba,

Bu blog yazımda Cengiz Han 2’nin muhteşem dünyasında olmazsa olmaz “Günlük Eşyaları” anlatacağım. Cengiz Han 2 pazarında oyunda hayatımızı kolaylaştıracak her şey mevcut. Tek yapmamız gereken doğru zamanda doğru eşyayı kullanmak. Lafı fazla uzatmadan kullanışlı günlük eşyalardan bir kaçını anlatmaya başlıyorum.


18 Şubat 2013 Pazartesi

Arkadaşını getir, Pazar Parasını Götür


Merhaba,

               Bugün ki blog yazım da size Cengiz Han 2’nin 28 Şubat’a kadar geçerli olacak olan hem eski savaşçılara hem de aramıza katılacak yeni savaşçılara yaptığı “Arkadaşını getir, Pazar Parasını Götür” etkinliğini anlatacağım.



Merhaba Joygame


Merhabalar,

Size Joygame maceramın nasıl başladığını anlatmak istiyorum ilk yazımda. Aynı güne kalkmıştım sanki her zamanki gibi ilan sayfalarında kaybolacaktım. Fakat bu gün farklı bir şey vardı o kalabalık ilan sayfasında “OYUN GÖREVLİSİ” ilanı gözüme çarpmıştı merakla ilana bakıp heyecanla iş tanımını okumuştum.  Tam istediğim, yapabileceğimi düşündüğüm bir işti hemen başvurdum “Acaba dönerler mi?” diye düşünmeden edemiyordum.